Survivor 4: Έκανε συζήτηση... μόνη της γύρω από τη φωτιά!

Έπος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έκανε συζήτηση... μόνη της γύρω από τη φωτιά!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει από άλλους παίκτες να βλέπουμε επικές στιγμές στο Survivor, αλλά αυτή την φορά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η πρωταγωνίστρια, με την ίδια να μιλά... μόνη της στην καλύβα, παριστάνοντας πως κάνει κουβέντα με την υπόλοιπη μπλε ομάδα.

Η ημέρα του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας ξημέρωσε - σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει -και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για τη μεγάλη «μάχη», ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να ψηφίσουν στο συμβούλιο. Η Μαριαλένα θέλησε να μιλήσει στην μπλε ομάδα για τη σημασία της νίκης, αλλά άπαντες... την αγνόησαν κι έφυγαν.

Κάπως έτσι, η ίδια άρχισε να μιλά μόνη της, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο μονάχα να της μιλά μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Ο πρώτος, δε, ανέφερε πως ορισμένοι παίκτες, όπως ο «Κόρο», ο Παύλος και η Ελένη έχουν δείξει έναν άλλο χαρακτήρα, μετά την αλλαγή των ομάδων.

Ο...διάλος της Μαριαλένας

Survivor 4 spoiler 13/4: Η ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία σήμερα

Ξεκίνησαν οι... επαθλάρες στο Survivor! Σε άλλη περίπτωση, προ κορωνοϊού εποχής ο Ατζούν θα τους πήγαινε κανένα ταξίδι αλλά τώρα λόγω συγκεκριμένων δυσκολιών περιορίζεται σε μίνι συναυλίες και πάρτι! Στο χθεσινό επεισόδιο όπως σας είπε πολύ σωστά το Youweekly.gr από το πρωί της Δευτέρας νικητές ήταν οι Κόκκινοι κι αφού έφαγαν στη συνέχεια βρέθηκαν σε μια ιταλική βίλα στην οποία είχε στηθεί ένα σκηνικό έτοιμο για συναυλία με τους Coco Bongo να τους υποδέχονται. Σήμερα, Τρίτη 13/4, ξημέρωσε μια άλλη μέρα κι εμείς ώρα 07:18 ξεκινάμε τα spoils!

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι που έχει πέσει έξω το Youweekly.gr! Έχουμε τα spoils, τα έγκυρα τα 100% αληθινά πρώτοι, τι άλλο να κάνουμε σπαθιά να καταπιούμε; Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, γι' αυτό συνεχίζουμε...

Αφού το διασκέδασαν, λοιπόν, με την ψυχή τους χθες οι Κόκκινοι, μπας και ξεχαστούν λίγο από όλα τα ευτράπελα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα θα πρέπει να αγωνιστούν ξανά για την δεύτερη ασυλία, όπως θα κάνουν οι Μπλε....

Trailer, ώρα 07:24 δεν έχει βγει αλλά δεν το χρειαζόμαστε! Τα έχουμε ξανά πει αυτά, όταν υπάρχουν πηγές και σωστή πληροφόρηση δεν μας νοιάζει ούτε καν να δούμε τον στίβο μάχης μπας και καταλάβουμε κάτι παραπάνω!

Η αξιόπιστη πηγή μας από εχθές μας το λέει! Μοιρασμένες είναι οι ασυλίες παιδιά... Εχθές το πήραν οι Κόκκινοι σήμερα θα το πάρουν οι Μπλε, και μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο θα έχουμε και δεύτερο υποψήφιο έκπληξη, αυτόν που θα δείξει ο Μπάρτζης που πήρε ατομική ασυλία. Επίσης, θα έχουμε και υποψήφιους από την Κόκκινη ομάδα, όπως και ατομική ασυλία. Χαμός σήμερα...