Survivor 4: Τριαντάφυλλος, Κώστας, Ελευθερία και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος λέτε να αποχωρήσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τριαντάφυλλος, Κώστας, Ελευθερία και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας μετά την ήττα τους στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας, κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση!

Από την κάλπη έβγαλαν τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε την ατομική ασυλία έδειξε την Ελευθερία Ελευθερίου!

Από τη μεριά τον Μπλε υποψήφιος από την κάλπη ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε τον Παύλο Γαλακτερό!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.