Survivor 4 - φίλος Παπαδόπουλου: "Ο Κώστας δεν είναι ειρωνικός, είναι αληθινός"

"Ότι είναι να το πει, θα το πει! Έχει θέμα με την αλήθεια, δεν του αρέσει το ψέμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - φίλος Παπαδόπουλου:

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ένας τους προτεινόμενους παίκτες προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα στο Survivor και μετά και τα χθεσινά γεγονότα με τον Τριαντάφυλλο ήρθε για τα καλά στο προσκήνιο.

Η εκπομπή Πρωινό που ασχολείται καθημερινά περισσότερο με το Survivor παρά με την Φάρμα που είναι επίσης ριάλιτι και ανήκει στο κανάλι τους, τον ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης μέσω skype φιλοξένησε τον φίλο και κουμπάρο του Κώστα, Νίκο Καϊτιαλίδη, ο οποίος μίλησε για τον χαρακτήρα του ζαχαροπλάστη.

Οι δηλώσεις για τον Κώστα Παπαδόπουλο

"Ο Κώστας δεν είναι ειρωνικός, έχει χιούμορ. Είναι αληθινός, αντικειμενικός. Βλέπει ότι δεν είναι τόσο καλός στα αγωνίσματα αλλά θέλει να παλεύει και ο άλλος όπως παλεύει και αυτός, δεν είναι ότι έχει κάποια κόντρα με τον Τριαντάφυλλο.", είπε μεταξύ άλλων.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την κάλπη των Μπλε ενώ ο Παύλος δόθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία! Από την άλλη πλευρά τώρα, από αυτή των Κόκκινων, εχθές έγινε χαμός! Από την κάλπη τους βγήκε φυσικά - ποιος άλλος; - ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ενώ από τον τραυματία Ηλία Μπόγδανο που κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία δόθηκε ως υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου!

Σας βάλαμε από το πρωί να ψηφίσετε στα insta stories του Youweekly.gr ποιος θέλετε ΝΑ ΦΥΓΕΙ κι έχει γίνει ο κακός χαμός! Οι ψήφοι σας μέχρι στιγμής θέλουν εκτός τον Τριαντάφυλλο! Ίσως επιτέλους το κοινό ξύπνησε και κουράστηκε από αυτό που προσφέρει ο τραγουδιστής στο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικότητα...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr άλλος παίκτης έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την παραλία του Άγιο Δομίνικου!

Survivor 4 spoiler 14/4 ποιος αποχωρεί

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Είχαν δεν είχαν, λιγοστεύουν οι γυναίκες στην παραλία...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!