Γιώργος Λιανός: Απάντησε σε tweet τηλεθεατή για το Survivor κι έγινε το αδιαχώρητο

"Τα παράπονά σου στο μοντάζ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Απάντησε σε tweet τηλεθεατή για το Survivor κι έγινε το αδιαχώρητο

Ο Γιώργος Λιανός το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων που αφορούν το Survivor κι όχι για θετικό λόγο. Πολλοί έχουν σχολιάσει πως παίρνει θέση για πράγματα που δεν θα έπρεπε και πως πολλές φορές η παραγωγή τον αφήνει εκτεθειμένο σε καταστάσεις.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού πέρα από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, είχαμε και κόντρες. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς διατήρησε χαμηλούς τόνους και τον καυγά ξεκίνησε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον του Τζέιμς Καφετζή.

Ο Τζέιμς έκανε απανωτές ερωτήσεις χωρίς να αφήνει τον Σάκη να μιλήσει κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να πάρει θέση και να του ζητήσει να σταματήσει για να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει τον λόγο του.
Εκείνος που δεν κατάφερε να μιλήσει ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, γύρω από τον οποίο και τον τραυματισμό που είχε, έγινε όλη η κουβέντα και ο καυγάς ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη.

Το tweet και η απάντηση του Γιώργου Λιανού

Survivor Γιώργος Λιανός παραγωγή twitter

Survivor Γιώργος Λιανός

Χαμός στο Twitter και με την συμπεριφορά του Κατσούλη

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε για ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor ο Σάκης Κατσούλης, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν «μάχη» και να τον «αδειάζουν» όσο δεν πάει.

Πριν από λίγες ημέρες λίγο πριν την έναρξη του στίβου ασυλίας, ο Σάκης επιτέθηκε άσχημα στον Τζέιμς, κατηγορώντας τον πως πλησίασε τον Ηλία μόνο επειδή ήταν αδύναμος και ήθελε να τον χειραγωγήσει με βάση την στρατηγική του.

Φυσικά, ο Τζέιμς αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς του, με τον ίδιο όπως φάνηκε όμως να μην πείθει κανέναν από την αντίπαλη ομάδα. Κατάφερε όμως και έπεισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι για ακόμη μια φορά τάχθηκαν κατά του Σάκη.

Survivor 4 twitter Σάκης Κατσούλης

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter σχόλια από χρήστες

Survivor 4 Σάκης Κατσούλης twitter σχόλια