Survivor 4 - κολλητή Παππά: "Αδικείται! Θα στεναχωρηθεί πολύ όταν βγει έξω και δει όσα λέγονται"

"Δεν τον βλέπω να είναι συνεχώς στην κόντρα με τους άλλους, έχω δει ότι έχει κάνει προσπάθεια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - κολλητή Παππά:

Συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, μια πολύ καλή φίλη του Survivor, Αλέξη Παππά, η Δώρα Μιχαήλ και μας έδωσε έτσι μια γεύση από το τι πραγματικά εστί Αλέξης.

Ο ηθοποιός είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που έχει φέτος το Survivor καθώς με την συμπεριφορά του έχει απασχολήσει πολύ τόσο το κοινό όσο και τους συμπαίκτες του. Έχει βγάλει από τα ρούχα τους πολλούς στον Άγιο Δομίνικο και ο τελευταίος μέχρι σήμερα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, που γενικά ήταν ψύχραιμος τόσο καιρό σαν χαρακτήρας.

Οι δηλώσεις της κολλητής του Αλέξη Παππά

"Δεν τον αναγνωρίζω ούτε εγώ τον Αλέξη στο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και με φίλους άλλους παικτών. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες οπότε είναι λογικό, είναι πραγματική επιβίωση, και βγαίνουν και ένστικτα επιβίωσης κι έχουμε ακούσει κι άλλους παίκτες που έχουν φύγει από το Survivor να λένε πως ούτε οι ίδιοι δεν αναγνώριζαν τον εαυτό τους για πράγματα που ήταν πάρα πολύ μικρά.", είπε μεταξύ άλλων.

Συνεχίστηκε ο τσακωμός Αλέξη - Παύλου και πίσω από τις κάμερες

Κόλαση επικράτησε για ακόμα ένα βράδυ στην κοινή παραλία μπλε και κόκκινων στο Survivor 4, μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος. Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία ο Παύλος Γαλακτερός έκανε ανοικτή επίθεση στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο, τους οποίους και κατηγόρησε για ανθρωποφαγία.

Αυτός ο χαρακτηρισμός δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος περίμενε στην γωνία τον Παύλο μόλις οι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία.

Μόλις λοιπόν επέστρεψαν στην παραλία ο Αλέξης πλησίασε τον Παύλο και του έκανε έντονη επίθεση λέγοντας... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr