Survivor 4: Βόλτα στη Θεσσαλονίκη Μαριάνθη και Κρις

Πόζαραν στον φακό φουλ ανανεωμένοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Βόλτα στη Θεσσαλονίκη Μαριάνθη και Κρις

Μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Κρις Σταμούλης.

Οι δύο πρώην παίκτες δεν είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλά μέσα στο παιχνίδι, μιας και βρισκόντουσαν όλο το διάστημα σε αντίπαλες ομάδες.

Ωστόσο, μιας και οι δύο έχουν επιστρέψει εδώ και μέρες στην Ελλάδα, θέλησαν να τα πουν και να συζητήσουν για την εμπειρία τους, κάνοντας μια βόλτα στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, η Μαριάνθη και ο Κρις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram την συνάντηση τους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Survivor 4 βόλτα στη Θεσσαλονίκη Μαριάνθη και Κρις

«Δεν ήθελα να υποταχθώ σε αρχηγούς ή ηγέτες»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριάνθη Κάσδαγλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι μέσα από την οποία αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Survivor 4 καθώς και στις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της.

Η Μαριάνθη είχε ήδη ανεβάσει ένα βίντεο στα social media για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που της έστειλε, ωστόσο αυτή τη φορά μοιράστηκε αναλυτικά τις σκέψεις της για όλα όσα έζησε αυτούς τους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

«Ήθελα και με ενδιέφερε μονάχα να αγωνίζομαι στους στίβους μάχης και να νικάμε καθώς και η επιβίωση με την ομάδα μου στο νησί. Για εμένα αυτό ήταν η εμπειρία. Δεν αποσκοπούσα στη δημοσιότητα και να πετύχω κάτι, διότι νιώθω αρκετά πετυχημένη στην έξω ζωή μου. Μέσα μου αρνιόμουν και με τα δύσκολα βιώματα που έχω σαν άνθρωπος να επιτρέψω στον εαυτό μου να ακολουθήσει και να υποταχθεί σε αρχηγούς ή ηγέτες.

Ήξερα...ήξερα ότι αυτό θα με βγάζει στο -ντάκο- κάθε φορά, όπως και γινόταν για λόγους άτοπους και άστοχους.

Όμως, δεν ήθελα να ακολουθήσω κάποιον ή να παριστάνω δήθεν φιλίες και συμπάθειες, έτσι ώστε να παρατείνω την παραμονή μου στο παιχνίδι, να χάσω τον εαυτό μου και να αλλοιωθούν στοιχεία του χαρακτήρα μου.Κάθε μου κίνηση την σκεφτόμουν καλά, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να προστατέψω και να μην βλάψω, έμμεσα, δυο πράγματα, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ που κάνω, που είναι ένας δύσκολος χώρος .

Χαίρομαι για την απόφαση που πήρα να συμμετάσχω στο παιχνίδι,Ήταν με διαφορά η πιο όμορφη εμπειρία ζωής, ένα ακόμα σχολείο για εμένα!!!Μακάρι να είχα ένα μαγικό κουμπί και με ένα πάτημά του, να μπορούσα να επιστρέψω στο νησί! Θα κρατήσω μονάχα τις όμορφες εμπειρίες και ας νικήσει ο καλύτερος.

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλη αυτή τη στήριξη και τα μηνύματά σας, με κάνετε να νιώθω μοναδική! Εύχομαι να είστε πάντα όλοι καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Μαριάνθη instagram Survivor