Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: "Ντροπή σου ρε, μας το παίζεις και λαϊκός ζαχαροπλάστης"

Κατα μέτωπο επίθεση στον Κώστα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος:

Ο Τριαντάφυλλος δε δίστασε για ακόμη μια φορά στο φετινό Survivor να βάλει στο στόχαστρο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ρίχνοντας τις «βολές» του σχετικά με τον χαρακτήρα του ζαχαροπλάστη.

Αφορμή για τον «Ντάφυ» ήταν το τελευταίο συμβούλιο του νησιού- το οποίο συζήτησαν και ο Παππάς με τον Νίκο Μπάρτζη-, όπου ο Κώστας, τη στιγμή που πήρε το λόγο κι έπρεπε να απευθυνθεί στον κόσμο, μίλησε στην Ελευθερία και υπενθύμισε το περιστατικό, όπου την είδαν να κοιτάζει το μπαούλο της μπλε ομάδας.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, επιτέθηκε λέγοντας πως ο ζαχαροπλάστης είναι ένας άνθρωπος με κακία μέσα του. «Ντροπή σου ρε, μας το παίζεις και λαϊκός ζαχαροπλάστης», ήταν μερικές από τις ατάκες του στην κάμερα.

Όσα είπε ο Ντάφυ on camera

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την κάλπη των Μπλε ενώ ο Παύλος δόθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία! Από την άλλη πλευρά τώρα, από αυτή των Κόκκινων, εχθές έγινε χαμός! Από την κάλπη τους βγήκε φυσικά - ποιος άλλος; - ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ενώ από τον τραυματία Ηλία Μπόγδανο που κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία δόθηκε ως υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου!

Απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε πάλι όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας όλοι την στιγμή που οι δυο ομάδες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού!

Σας βάλαμε από το πρωί να ψηφίσετε στα insta stories του Youweekly.gr ποιος θέλετε ΝΑ ΦΥΓΕΙ κι έχει γίνει ο κακός χαμός! Οι ψήφοι σας μέχρι στιγμής θέλουν εκτός τον Τριαντάφυλλο! Ίσως επιτέλους το κοινό ξύπνησε και κουράστηκε από αυτό που προσφέρει ο τραγουδιστής στο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικότητα...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr άλλος παίκτης έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την παραλία του Άγιο Δομίνικου!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Είχαν δεν είχαν, λιγοστεύουν οι γυναίκες στην παραλία...