Survivor 4: Έξαλλη η Μαριαλένα όταν είπαν τον Σάκη "κωλοτούμπα"!

Έσπευσε ο Κατσούλης να την προστατέψει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Έξαλλη η Μαριαλένα όταν είπαν τον Σάκη

Άγρια κόντρα υπήρξε για ακόμη μια φορά στο Survivor στο διαρκή «πόλεμο» μεταξύ των δύο κλικών της παραλίας, με τον Τζέιμς Καφετζή και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αυτή την φορά να λογομαχούν για μια σωρεία θεμάτων.

Όλα ξεκίνησαν από μια άσχημη έκφραση του Τζέιμς, ο οποίος είπε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι «κωλοτούμπας», επειδή ψήφισε την Νικολέτα Μαυρίδη και όχι την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ είχε πει πως θα ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια. Το σχόλιο αυτό εξόργισε τη Μαριαλένα, η οποία είπε στο συμπαίκτη της πως για ακόμη μια φορά της ασκεί ψυχολογικό πόλεμο.

Ο Τζέιμς και ο Νίκος γέλασαν με αυτό το σχόλιο και, με τη σειρά τους, αναφέρθηκαν στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την κουβέντα που είχε με τη Μαριαλένα σχετικά με τις ψηφοφορίες στο συμβούλιο. Παράλληλα, της είπαν πως ο Αλέξης Παππάς και η κλίκα του... τη δασκαλεύουν, ενώ όταν ήρθε ο Σάκης ενδιαφέρονταν πραγματικά για την ψυχολογική της κατάσταση.

Η Μαριαλένα αντέδρασε σε εκείνο το σημείο, τονίζοντας πως η Μαριπόζα της αποκάλυψε πως το ενδιαφέρον του Τζέιμς ήταν ψεύτικο και της είχε πει, ότι η Μαριαλένα είναι χαζή και «δεν της κόβει». Ο Αλέξης και ο Σάκης έσπευσαν επίσης να την υπερασπιστούν, μπαίνοντας επίσης στην κουβέντα.

Η κόντρα ανάμεσά τους

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την κάλπη των Μπλε ενώ ο Παύλος δόθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία! Από την άλλη πλευρά τώρα, από αυτή των Κόκκινων, εχθές έγινε χαμός! Από την κάλπη τους βγήκε φυσικά - ποιος άλλος; - ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ενώ από τον τραυματία Ηλία Μπόγδανο που κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία δόθηκε ως υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου!

Απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε πάλι όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας όλοι την στιγμή που οι δυο ομάδες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού!

Σας βάλαμε από το πρωί να ψηφίσετε στα insta stories του Youweekly.gr ποιος θέλετε ΝΑ ΦΥΓΕΙ κι έχει γίνει ο κακός χαμός! Οι ψήφοι σας μέχρι στιγμής θέλουν εκτός τον Τριαντάφυλλο! Ίσως επιτέλους το κοινό ξύπνησε και κουράστηκε από αυτό που προσφέρει ο τραγουδιστής στο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικότητα...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr άλλος παίκτης έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την παραλία του Άγιο Δομίνικου!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Είχαν δεν είχαν, λιγοστεύουν οι γυναίκες στην παραλία...