Survivor 4 - Αλέξης κατά Παύλου: "Σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Τζέιμς"

"Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Αλέξης κατά Παύλου:

Μια απίστευτη ατάκα προς τον Παύλο Γαλακτερό είπε ο Αλέξης Παππάς, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να παρομοιάζει τον αντίπαλό του με... πίθηκο, λέγοντάς του πως θα του έδινε μια μπανάνα.

Οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη μεταξύ τους ένταση από το προηγούμενο αγώνισμα ασυλίας, με την κόντρα τους να συνεχίζεται και μετά το συμβούλιο.

Το επόμενο πρωί στην παραλία, ο Αλέξης θέλησε να μιλήσει με τον Παύλο και να μάθει το λόγο, που τον αποκαλεί ως «ανθρωποφάγο».

Ο Παύλος συνέχισε να τον αγνοεί και ο Αλέξης ξεκίνησε την επίθεσή του. «Σε έχει κάνει σαν τα μούτρα του ο Τζέιμς. Την άλλη φορά που ήταν να ψηφιστείς γελούσες. Αν σου δώσω μια μπανάνα θα είσαι εντάξει;», του είπε.

Ο τσακωμός Παύλου και Αλέξη

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει πρώτοι, ο Κώστας Παπαδόπουλος ψηφίστηκε από την κάλπη των Μπλε ενώ ο Παύλος δόθηκε από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία! Από την άλλη πλευρά τώρα, από αυτή των Κόκκινων, εχθές έγινε χαμός! Από την κάλπη τους βγήκε φυσικά - ποιος άλλος; - ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου ενώ από τον τραυματία Ηλία Μπόγδανο που κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία δόθηκε ως υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου!

Απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε πάλι όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο περιμένοντας όλοι την στιγμή που οι δυο ομάδες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού!

Σας βάλαμε από το πρωί να ψηφίσετε στα insta stories του Youweekly.gr ποιος θέλετε ΝΑ ΦΥΓΕΙ κι έχει γίνει ο κακός χαμός! Οι ψήφοι σας μέχρι στιγμής θέλουν εκτός τον Τριαντάφυλλο! Ίσως επιτέλους το κοινό ξύπνησε και κουράστηκε από αυτό που προσφέρει ο τραγουδιστής στο παιχνίδι, που σίγουρα δεν είναι αγωνιστικότητα...

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr άλλος παίκτης έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από την παραλία του Άγιο Δομίνικου!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Είχαν δεν είχαν, λιγοστεύουν οι γυναίκες στην παραλία...