Survivor 4 tweets: Έγινε πάρτι στο διαδίκτυο με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

"Τουλάχιστον τώρα βγήκες 15η, είναι μια βελτίωση"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 tweets: Έγινε πάρτι στο διαδίκτυο με την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου

Ο κόσμος του διαδικτύου και συγκεκριμένα ο κόσμος του Twitter τις ημέρες που προβάλλεται το Survivor 4 οργιάζει πραγματικά! Τα tweets και τα memes που κυκλοφορούν για τους παίκτες του ριάλιτι είναι το κάτι άλλο.

Εννοείται πως μετά το χθεσινό επεισόδιο θα γινόταν πάρτι και στο κέντρο της προσοχής βρέθηκε φυσικά η Ελευθερία Ελευθερίου που ήταν αυτή που αποχώρησε, όπως σας είχε πει από νωρίς μέσα από spoil το Youweekly.gr!

Tweets για την αποχώρηση της Ελευθερίας από το Survivor

Survivor 4 tweets

Survivor 4 tweets αποχώρηση

Survivor 4 tweets χθεσινό 14/4 επεισόδιο
Survivor 4 tweets Παππάς
Survivor 4 tweets Ελευθερίου
Survivor 4 tweets μπλε
Survivor 4 tweets ΣΚΑΙ
Survivor 4 tweets Ελευθερία Ελευθερίου
Survivor 4 tweets Σάκης Μαριαλένα Παππας
Survivor 4 tweets κλίκα
#survivorgr

Αν η ψήφος ήταν αρνητική δεν θα έφευγε η Ελευθερία εχθές!

Τα ποσοστά της ψηφοφορίας που ήρθαν στο φως σήμερα, σε συνδυασμό με την ψηφοφορία που έκανε το Youweekly.gr στο Insta profile του δείχνουν ένα πράγμα. Πως το κοινό έχει κουραστεί από συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις.

Αρχικά, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που κάνουμε καθημερινά στο insta profile του Youweekly.gr και στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς αν μας ακολουθήσετε, οι τηλεθεατές φαίνονται απογοητευμένοι αρκετά φέτος από το project αφού δείχνει να πιστεύουν πως αυτή την χρονιά προμοτάρει λάθος μηνύματα, όπως βία και λεκτικό μπούλινγκ.

Survivor 4 βία

Από την άλλη φαίνεται να έχουν βαρεθεί και το κομμάτι της ίντριγκας. Το παιχνίδι πλέον δεν έχει κανένα αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού οι Μπλε είναι αυτοί που σημειώνουν ξανά συνεχόμενες νίκες και ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει σε λούπα το ίδιο και το ίδιο.

Survivor 4 ΣΚΑΙ

Για να πάμε στο θέμα μας, όμως. Το πρωί της Τετάρτης βάλαμε τους followers μας στο instagram να ψηφίσουν ποιος θα ήθελαν να αποχωρήσει και το αποτέλεσμα ήταν κάτι που δεν περιμέναμε!

Survivor 4 ψηφοφορία

Σύμφωνα με αποτελέσματα της δημοσκόπησής μας στην οποία και ψήφισαν 16.113 άτομα, πρώτος στο να φύγει βγήκε ο Τριαντάφυλλος ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ο Παπαδόπουλος!

Survivor 4 αποτελέσματα ψηφοφορίας

Εσείς άραγε συμφωνείτε με αυτό;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!