Insta Poll: Ποιος θέλετε να φύγει από το Survivor 4;

Τριαντάφυλλος, Ελευθερία, Κώστας ή Παύλος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll: Ποιος θέλετε να φύγει από το Survivor 4;

Νέο poll ανέβηκε στο Instagram του Youweekly.gr και αφορά την χθεσινοβραδινή ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 4, όπου βγήκαν οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού η Μπλε ομάδα κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα, με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να πρέπει να επιλέξουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα, στο συμβούλιο είδαμε και μια τεράστια ανατροπή! Ο Ηλίας Μπόγδανος που κέρδισε την ατομική ασυλία μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, αντί να δώσει τον Αλέξη Παππά με τον οποίο έχουν τσακωθεί πολλές φορές, επέλεξε την Ελευθερία Ελευθερίου, αφού είναι από τους Κόκκινους η πιο αδύναμη αγωνιστικά, ενώ έχει προκαλεί και εντάσεις.

Μαζί με την τραγουδίστρια είναι υποψήφιος και ο Τριαντάφυλλος που βγήκε από την κάλπη, ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Παύλος Γαλακτερός που τον επέλεξε ο Νίκος Μπάρτζης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Εσείς ωστόσο, ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το Survivor 4;

Και τα 3 ονόματα έχουν ξεκινήσει εντάσεις στο παιχνίδι, καθώς και ο Παύλος Γαλακτερός στα τελευταία επεισόδιο έχει ξεσπάσει κατά των αντιπάλων του και συγκεκριμένα, κατά του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά!

Ωστόσο, η επιλογή είναι δική σας! Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε, ενώ σύντομα θα σας έχουμε spoil για το ποιο θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ! Μέχρι τότε δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Insta Pol Survivor 4;