Survivor 4: Μικρούτσικος για Ελευθερίου - «Έφυγε η βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου»

Δεν μασάει τα λόγια του ο Ανδρέας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Μικρούτσικος για Ελευθερίου - «Έφυγε η βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε Παρασκευή θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, για να σχολιάζει τις αποχωρήσεις του Survivor 4. Σήμερα 15/4 λοιπόν, μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου, που είδαμε να φεύγει μετά την ψηφοφορία του κοινού, από το χθεσινό 14/4 επεισόδιο στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής έχει τον δικό του τρόπο να σχολιάζει τις εξελίξεις, καθώς όπως έχει πει πολλές φορές δεν το βλέπει σαν απλός τηλεθεατής, αλλά με το μάτι του παρουσιαστή.

Όταν λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν πιστεύει ότι έφυγε μια τοξική παίκτρια από το Survivor 4, απάντησε: «Δεν έφυγε ένας τοξικός παίκτης, έφυγε ο βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου», αναφερόμενος στην σχέση που είχε η παίκτρια με τον Αλέξη Παππά.

Τα καρφιά του Μικρούτσικο για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4

Ο ίδιος μάλιστα τις προάλλες, δεν δίστασε να μιλήσει για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλούς τσακωμούς και εντάσεις και στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να είναι από τους πιο μισητούς παίκτες.

Όπως δήλωσε λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο ηθοποιός και παίκτης της Κόκκινης (πλέον) ομάδας, είναι προκλητικά χειριστικός απέναντι σε όλους και πως εάν ήταν αρνητική η ψήφος στο Survivor, θα είχε φύγει από την… προηγούμενη χρονιά.

«Εάν η ψήφος ήταν αρνητική θα είχε φύγει την προηγούμενη χρονιά. Από τις περσινές 8 Λέξεις. Αν πεις στον κόσμο ποιος θέλει να φύγει θα έφευγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.