Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Κρις: «Στην πεντάδα βλέπω Ηλία, Σάκη, Καρολίνα, Μαριαλένα & παίζεται ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο - Νίκο»

«Ο φίλος μου ο Αλέξης είναι έξυπνος και κατέχει τη γλώσσα... απαραίτητα συστατικά για να κινήσει τα νήματα»

Survivor 4 - Κρις: «Στην πεντάδα βλέπω Ηλία, Σάκη, Καρολίνα, Μαριαλένα & παίζεται ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο - Νίκο»
Survivor 16.04.2021 14:27
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Κρις Σταμούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, όπου αναφέρθηκε στο Survivor 4, λέγοντας μεταξύ άλλων ποιους παίκτες βλέπει στην τελική πεντάδα.

«Το πρώτο μου σοκ όταν βγήκα από το Survivor ήταν πως ενώ καταγραφόμαστε 24 ώρες το 24ωρο, πολλά πράγματα δεν παίζονται. Το δεύτερο σοκ ήταν το πώς φαινόμουν στην κάμερα. Ένιωθα σαν ένας ναυαγός όταν με έβλεπα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Στην πεντάδα βλέπω Ηλία, Σάκη, Καρολίνα, Μαριαλένα και παίζεται ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Νίκο. Ο Τριαντάφυλλος προσφέρει ωραίο show και γι’ αυτό τον κρατάει και ο κόσμος».

«Ο φίλος μου ο Αλέξης Παππάς θεωρείται από τον κόσμο μισητός. Είναι έξυπνος άνθρωπος, κατέχει τη γλώσσα, και αυτά είναι τα δύο απαραίτητα συστατικά για να μπορέσει να κινήσει τα νήματα μέσα σε μια ομάδα», ανέφερε ο Κρις.

«Η Μαριαλένα και ο Σάκης είδα ότι είχαν πάρα πολύ ωραία χημεία μεταξύ τους. Τους είπα κιόλας «παιδιά ταιριάζετε πάρα πολύ, αν δεν τα φτιάξετε μέσα στο παιχνίδι είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναφτιάξετε έξω», είπε για την σχέση Μαριαλένας και Σάκη.

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη Μαριάνθη και Κρις μετά το Survivor 4

Μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Κρις Σταμούλης.

Οι δύο πρώην παίκτες δεν είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλά μέσα στο παιχνίδι, μιας και βρισκόντουσαν όλο το διάστημα σε αντίπαλες ομάδες.

Ωστόσο, μιας και οι δύο έχουν επιστρέψει εδώ και μέρες στην Ελλάδα, θέλησαν να τα πουν και να συζητήσουν για την εμπειρία τους, κάνοντας μια βόλτα στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, η Μαριάνθη και ο Κρις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram την συνάντηση τους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Survivor 4 βόλτα στη Θεσσαλονίκη Μαριάνθη και Κρις

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Άννα Μαρία: Έκανε μανικιούρ τα αρχικά του Μπάρτζη και του Τζέιμς

Survivor 4 - Φίλοι Τριαντάφυλλου: «Δεν δημιουργεί ίντριγκες, και να έδωσε χρήματα δεν είναι κακό»

Share