Survivor 4: Η ανάρτηση... σπόντα του Λιβάνη για την Μαριαλένα

Σύμφωνα με τις ψήφους στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανάρτηση... σπόντα του Λιβάνη για την Μαριαλένα

Μπορεί η Μαριαλένα στο Survivor 4 να έρθει πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη και να κοιμούνται ο ένας δίπλα στον άλλον, ενώ να είναι ο πρώτος που θα τρέξει κοντά του αν δεν νιώθει ψυχολογικά καλά, ωστόσο, πίσω στην Ελλάδα βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

Αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν πως δεν την περιμένει να επιστρέψει μετά τα όσα βλέπει στην τηλεόραση, ενώ άλλοι αναφέρουν πως είναι καλά ψυχολογικά και εννοείται πως ανυπομονεί μα γυρίσει. Βέβαια, ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δήλωση, με τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού να του λέει πως πρέπει να αφήσει την Μαριαλένα και να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πολλά κόβονται στο μοντάζ πριν προβληθούν στον ΣΚΑΙ και δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα σε Μαριαλένα και Σάκη στον Άγιο Δομίνικο.

Η ανάρτηση σπόντα του Λιβάνη στην Μαριαλένα

Πριν αρκετές ώρες ο Γιώργος Λιβάνη δημοσίευσε ένα βίντεο όπου τραγουδούσε σε φίλους του το κομμάτι "Που και που με θυμάσαι" με αρκετούς να λένε πως έριξε την... σπόντα του στην Μαριαλένα.

Μάλιστα σε poll που σας βάλαμε στο Instagram του Youweekly 8.186 χρήστες ψήφισαν πως σίγουρα το τραγούδησε για την Μαριαλένα!

ανάρτηση Λιβάνη για Μαριαλένα

"Ο Γιώργος είναι καλά. Όταν βγει η Μαριαλένα από το παιχνίδι θα..."

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός,, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει προσωπικά και τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη. Μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε τα όσα γίνονται στο Survivor τόσο με τον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όσο και τα σκηνικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Ήταν απλός, λιτός και πολύ διακριτικός στον λόγο του, ειδικά όσον αφορά τον φίλο του Γιώργο.

"Ο Τριαντάφυλλος, το έχω ξανά πει, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε, είναι αληθινός είναι ο εαυτός του κι αυτό του το δίνω σαν συν εγώ, είναι αυτός που ξέρουμε πραγματικά είναι σαν ένα μικρό παιδί με όλο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό να κυνηγάει συνεχώς το σωστό και το δίκαιο.

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν θα ήθελα να πάρω θέση γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι όταν βγει το κορίτσι από το παιχνίδι θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση μεταξύ τους . Πιστεύω ότι ο Γιώργος είναι καλά, τώρα το τι περνάμε μέσα μας με αυτό που βγάζουμε προς τα έξω... Εγώ δεν τον έχω δει ούτε να παραπονιέται ούτε να ενοχλείται από κάτι.