Survivor 4: Ο Ατζούν διώχνει όλους τους Έλληνες εργαζόμενους;

Που θα τους μεταφέρει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Ατζούν διώχνει όλους τους Έλληνες εργαζόμενους;

Είναι γνωστό πως το Survivor 4 αποτελεί μια μεγάλη παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί και έχει πάνω από 300 εργαζόμενους από κάθε χώρα - ανάμεσα τους και η Ελλάδα - , η οποία παίρνει μέρος στο ριάλιτι και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι γνωστό πως αυτή τη στιγμή διεξάγεται ταυτόχρονα το ριάλιτι σε Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία, κάτι που είδαμε και στο πάρτι της Ένωσης! Έτσι είναι λογικό ο Ατζούν να έχει στην διάθεσή του στην παραγωγή εργαζόμενους από κάθε χώρα!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε γιατί από τη στιγμή που είναι τούρκικη παραγωγή ο Ατζούν δεν πήρε την απόφαση τα μέλη της να είναι μόνοι Τούρκοι! Ο λόγος είναι γιατί θέλει ανθρώπους που θα κάνουν τους παίκτες να αισθάνονται πιο οικεία! Ωστόσο, μετά από ένα συμβάν ο Τούρκος πήρε την μεγάλη απόφαση.

Συγκεκριμένα η παρανομία που έγινε από τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει με ανθρώπους της ελληνικής παραγωγής να τους δίνουν κρυφά φαγητό ήταν κάτι που έκανε έξαλλο τον Τούρκο και αποφάσισε να τα αλλάξει όλα! Ωστόσο, δεν τους απέλυσε αλλά.... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr