Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ελευθερίου: «Έφυγε η μαριονέτα του Παππά»

Με τον Ηλία Μπόγδανο να δηλώνει ακριβώς το ίδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Ελευθερίου: «Έφυγε η μαριονέτα του Παππά»

Σε αιχμηρά σχόλια προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόσο προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά όσο και προς το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια της παρέας αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, μια αποχώρηση που είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τους παίκτες.

Survivor 4  Ασημακόπουλος για Ελευθερίου

Σίγουρα θετικά όμως είχε για τον Ασημακόπουλο και τον Μπόγδανο, οι οποίοι χάρηκαν που έφυγε μια ακόμα μαριονέτα του Αλέξη Παππά!

Αδερφός Ασημακόπουλου: "Ο αδελφός μου δεν κρατάει κακία στους συμπαίκτες του"

Καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου, Γιάννης, για να σχολιάσει φυσικά όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor, και φυσικά στο χθεσινό επεισόδιο που χτύπησε κόκκινο σε νούμερα τηλεθέασης.

Αφού προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο ο Γιάννης σχολίασε όλα όσα είδε αναφέροντας:

"Ο Γιώργος είχε πειραχτεί. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ψήφισαν τον αδερφό μου. Ο αδερφός μου έκανε χιούμορ στον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς ωστόσο δεν το εξέλαβαν έτσι και μάλιστα ο Παππάς χαρακτήρες «μουλωχτό» τον αδερφό μου. Τα παιδιά κάνουν μία προπόνηση ομαδική, όλοι μαζί.

Ο Γιώργος έχει αυτό το σαρκαστικό χιούμορ, κάνει πολύ γέλιο με τους συμπαίκτες του και νομίζω ότι δεν κρατάει κακία. Αντίθετα, βλέπουμε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίζουν και να τον λογοκρίνουν άσχημα. Με την ένωση των ομάδων έχουν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες και έχουν χωριστεί αλλιώς", είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου.