Survivor 4: Νικητές του αγώνα επάθλου οι Μπλε

Με σκορ 10-9

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Νικητές του αγώνα επάθλου οι Μπλε

Άλλος ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας επάθλου ολοκληρώθηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη δοκιμασία.

Αυτήν την φορά, ο αγώνας δεν απαιτούσε ταχύτητα και καλό στόχο, παρά μόνο αντοχή, καθώς έπρεπε να «κάτσουν κάτω από την μπάρα» και να σηκώσουν όσο περισσότερο βάρος μπορούσαν.

Μετά την πρόταση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς να βγουν μαζί στον τάκο, ο αγώνας επάθλου ξεκίνησε, με τις δύο ομάδες να το πηγαίνουν πόντο πόντο.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε και νίκησε ήταν η Μπλε, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Survivor 4  Νικητές οι Μπλε

«Αν βλέπατε τι έχει συμβεί στο Survivor θα άλλαζε η γνώμη σας για αγαπητούς παίκτες»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων δεν γινόταν αν μην αναφερθεί στην συμμετοχή του στο Survivor και σε πράγματα που είχαν συμβεί στο παιχνίδι τα οποία και δεν μάθαμε ποτέ.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα.

Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε». Να σας κάνουμε και μια αποκάλυψη Σοκ! Ο Σπαλιάρας έχει ανιψιό που βρίσκεται μέσα στο Survivor 4.