Survivor 4 - highlights 18/4: Ο Δρακουμέλ και Ψιψινέλ, το ψάρι του Κόρο και οι νικητές

Όσα είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 18/4: Ο Δρακουμέλ και Ψιψινέλ, το ψάρι του Κόρο και οι νικητές

Στο χθεσινό 18/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε τον Δρακουμέλ Παππά τον Ψιχινέλ Τριαντάφυλλο, το ψάρι του Κόρο αλλά και την ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού.

Αυτά είναι τα 18/4 highlights του Survivor 4

Έπος! Ξεκίνησε το επεισόδιο με τραγούδι του Λιβάνη και πλάνα Μαριαλένας - Σάκη

Την απόλυτα επική έναρξη είχε το Survivor, με την παραγωγή να έχει βάλει τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκης!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτήν την φορά, η παραγωγή θέλησε να βάλει πάλι λάδι στην φωτιά και να παίξει το καινούργιο τραγούδι του νυν συντρόφου της Μαριαλένας, Γιώργου Λιβάνη, με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη».

Ασημακόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο Δρακουμέλ και ο Ντάφυ η ψιψινέλ»

Τις επικές ατάκες του είπε για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο να γίνονται ξαφνικά ήρωες παιδικών κόμιξ.

Η κόντρα των τριών αντρών έχει πάρει πολλές διαστάσεις και στο σημείο αυτό μπορούμε να πούμε ότι πλέον οι διαφορές τους είναι.. για γέλια!

Αυτήν την φορά, ο Ασημακόπουλος έριξε με το φοβερό χιούμορ του τα καρφιά του προς τους δύο παίκτες, δηλώνοντας πως ο Αλέξης είναι ο Δρακουμέλ, ο Τριαντάφυλλος η Ψιψινέλ και όλοι υπόλοιποι.. τα στρουμφάκια!

Survivor 4 - Ασημακόπουλος για Παππά και Ντάφι

Το εξωπραγματικό ψάρι που έπιασαν Κόρο και Παπαδόπουλος

Μόνο ψάρι δεν θύμισε αυτό που κατάφεραν και ψάρεψαν ο Κόρομι με τον Παπαδόπουλο, με την όψη του να τρομάζει και τις δύο ομάδες.

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα οι δύο παίκτες μπήκαν στην θάλασσα να ψαρέψουν, μιας και φάνε τίποτα, μιας και οι νίκες δεν είναι και τόσο με το μέρος τους.

Με το μέρος τους όμως στάθηκε η τύχη, μιας και έπιασαν μια τεραστίων διαστάσεων σμέρνα, η οποία όσο αηδιαστική και να ήταν στην όψη, την ψάρεψαν και την έφαγαν!

Ασημακόπουλος για Ελευθερίου: «Έφυγε η μαριονέτα του Παππά»

Σε αιχμηρά σχόλια προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόσο προς το πρόσωπο του Αλέξη Παππά όσο και προς το πρόσωπο της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Η τραγουδίστρια της παρέας αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, μια αποχώρηση που είχε ανάμεικτα συναισθήματα για τους παίκτες.

Σίγουρα θετικά όμως είχε για τον Ασημακόπουλο και τον Μπόγδανο, οι οποίοι χάρηκαν που έφυγε μια ακόμα μαριονέτα του Αλέξη Παππά!

Εμφανίστηκε φίδι στην καλύβα των Μπλε - Λαχτάρισαν Μπάρτζης και Τζέιμς

Ένα ακόμη φιδάκι έκανε την εμφάνιση του στο Survivor και συγκεκριμένα στην καλύβα των Μπλε, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς να είναι οι άτυχοι που του το αντίκρυσαν.

Μετά το τεράστιο ψάρι που έπιασαν Κόρο και Παπαδόπουλος, ένα πράσινο μεγάλο φίδι ξετρύπωσε από την καλύβα της Μπλε ομάδας, την ώρα που οι δύο παίκτες πήγαν να φτιάξουν μια κατασκευή.

Φυσικά μόλις το είδαν κατατρόμαξαν και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια!

Παππάς και Τζέιμς συμφώνησαν να βγουν μαζί στον τάκο

Σε μια ριψοκίνδυνη και τολμηρή πρόταση προχώρησε ο Αλέξης Παππάς προς τον Τζέιμς, λίγο πριν ξεκινήσουν τον αποψινό αγώνα επάθλου.

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και τα καρφιά που πετάει ο ένας στον άλλον δεν έχουν τελειωμό! Με αφορμή την αποχώρηση της Ελευθερίας, ο Τζέιμς ρώτησε στην καλύβα τον Αλέξη αν πιάσανε το μήνυμα, εννοώντας ότι από την στιγμή που ο κόσμος δεν κράτησε την τραγουδίστρια, δεν θα κρατήσουν ούτε την κλίκα της (βλέπε Τριαντάφυλλος - Αλέξης!).

Φυσικά, ο Αλέξης δεν θα άφησε την σπόντα αυτή ασχολίαστη και έτσι ενώπιων όλων και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, προκάλεσε τον Τζέιμς αν χάσουν και οι δύο ομάδες την ασυλία, να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους και να βγουν στον τάκο, προκειμένου να δουν ποιον τελικά θα κρατήσει ο κόσμος!

Νικητές του αγώνα επάθλου οι Μπλε

Άλλος ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας επάθλου ολοκληρώθηκε, με τους παίκτες να αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη δοκιμασία.

Αυτήν την φορά, ο αγώνας δεν απαιτούσε ταχύτητα και καλό στόχο, παρά μόνο αντοχή, καθώς έπρεπε να «κάτσουν κάτω από την μπάρα» και να σηκώσουν όσο περισσότερο βάρος μπορούσαν.

Μετά την πρόταση του Αλέξη Παππά στον Τζέιμς να βγουν μαζί στον τάκο, ο αγώνας επάθλου ξεκίνησε, με τις δύο ομάδες να το πηγαίνουν πόντο πόντο.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε και νίκησε ήταν η Μπλε, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Survivor 4  Νικητές οι Μπλε