Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος συνεννοήθηκε με τον Αλέξη Παππά»

«Είναι λαϊκισμός αυτό που κάνεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος συνεννοήθηκε με τον Αλέξη Παππά»

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με τους δύο παίκτες να τσακώνονται για ακόμη μια φορά με αφορμή το αγώνισμα ασυλίας, όπου η ομάδα τους ηττήθηκε.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Ασημακόπουλο κι εκείνος εξέφρασε την άποψη, ότι ο «Ντάφυ» δεν έπρεπε να αγωνιστεί, αφού δεν ήταν απολύτως υγιής, ενώ χάρισε και τρεις πόντους στην μπλε ομάδα. Ο τραγουδιστής απάντησε, ζητώντας του το λόγο που δεν ανέφερε και την Καρολίνα, η οποία επίσης έφερε τρεις ήττες.

«Τριαντάφυλλε, είσαι απλά ένας λαϊκιστής», ήταν η αντίδραση του Ασημακόπουλου, που παράλληλα κατηγόρησε το συμπαίκτη του πως ό,τι λέει, γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον Αλέξη Παππά.

Η ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Ασημακόπουλο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το επικό ζέσταμα του Τριαντάφυλλου πριν τον αγώνα

Στο Survivor έχουμε δει ουκ ολίγες επικές στιγμές, αλλά σαν αυτή που μας πρόσφερε για ακόμη μια φορά ο Τριαντάφυλλος δεν υπάρχει άλλη καμία, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να κάνει «ζέσταμα» και να παίζει κανονικά στο αγώνισμα.

Ο τραγουδιστής ταλαιπωρήθηκε από ένα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, με τον Γιώργο Λιανό να του ανακοινώνει πως έχει δισκοκήλη, όπως διέγνωσαν οι γιατροί. Ο «Ντάφυ», σε εκείνο το σημείο, του είπε πως θα δοκιμάσει να δει πώς νιώθει το σώμα του και θα αποφασίσει, αν θα παίξει.

Λίγο μετά το τέλος όλων των καβγάδων, ο Λιανός ζήτησε από τον Τριαντάφυλλο να κάνει το «ζέσταμά» του, που ήταν... σκέτη απόλαυση! Απαντώντας στον «Κόρο», που είπε πως «τα παλτά πρέπει να φύγουν τώρα που καλοκαιριάζει», ο συμπαίκτης του αποφάσισε να παίξει, λέγοντας πως «το παλτό ήρθε για να σας σώσει».

Survivor 4 ΤριαντάφυλλοςSurvivor 4 TwitterSurvivor 4 τραυματισμός ΝτάφιΤριαντάφυλλος Survivor twitterΤριαντάφυλλος Twitter