Survivor 4 trailer 19/4 - Παππάς: "Αν γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα κι αποχωρήσει ο Τζέιμς..."

Ο Αλέξης αποκαλύπτει το πλάνο του: "Έχουμε με την σειρά Κόρο και Ηλία, που δεν ξεχνώ"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 19/4 - Παππάς:

Δευτέρα σήμερα 19/4 και το αποψινό επεισόδιο του Survivor ενδέχεται να είναι πιο δυνατό από το χθεσινό που έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Αγώνας για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κι έχουμε την συμφωνία που έκανε ο Τζέιμς με τον Παππά!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Αλέξης Παππάς, για όσους δεν θυμούνται, προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν μαζί στον τάκο σε περίπτωση που χάσουν οι ομάδες τους την ασυλία και να αφήσουν το κοινό να αποφασίσει ποιον θέλει να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και ποιον όχι. Ο Τζέιμς μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψεις ανταποκρίθηκε θετικά!

Ο Παππάς, όπως θα δείτε και εσείς στο trailer παρακάτω, αποκαλύπτει στην κάμερα το "σχέδιο εξόντωσης" καθώς όπως αναφέρει αν γίνει και φύγει ο Τζέιμς, επόμενος είναι ο Νίκος Μπάρτζης που θα μείνει μόνος του πια, ενώ μετά θα ακολουθήσουν Γιώργος Κόρομι και Ηλίας Μπόγδανος. Ο Παππάς φαίνεται να τα έχει σκεφτεί όλα από την αρχή μέχρι και το τέλος αλλά τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν πάνε όλα έτσι και φύγει... αυτός; Ψηφίστε στα instastories του Youweekly.gr αν θέλετε να φύγει ο Τζέιμς ή ο Αλέξης, στην περίπτωση που βγουν και οι δυο προτεινόμενοι!

Ο στίβος μάχης κλασικός, δεν κάνουμε καν αναφορά γιατί ξέρουμε ήδη ποιος θα κερδίσει τον αγώνα και σας το έχουμε αποκαλύψει από νωρίς το πρωί! Έχουμε βέβαια και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση...

Το σημερινό 19/4 trailer του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils