Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση του Κρις Σταμούλη μετά τη συγγνώμη του Ουγγαρέζου

Τη δέχθηκε και τον ευχαρίστησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση του Κρις Σταμούλη μετά τη συγγνώμη του Ουγγαρέζου

Μετά την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Κρις Σταμούλη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο δεύτερος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τον πρώην παίκτη του Survivor 4 καθώς με τα λόγια του, άθελά του τον προσέβαλε.

"Είδα το Σαββατοκύριακο όσα είπε στην Σίσσυ. Εδώ είμαστε για να περνάμε καλά, όχι για να δυσαρεστούμε κανέναν και να στεναχωρούμε. Το παιδί στεναχωρήθηκε και του ζητώ συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου, δεν είχα καμία πρόθεση. Αφού στεναχωρήθηκε δεν υπάρχει καμία εξήγηση εγώ οφείλω να του πω συγγνώμη. Ήθελα να το κάνω από εδώ γιατί μπορούσα να το κάνω κι από τα σόσιαλ μιντια ή το ραδιόφωνο, αλλά από εδώ το είπα κι από εδώ θα ήθελα να το μαζέψω", είπε σήμερα στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Κρις θεώρησε ειλικρινή τη συγγνώμη του παρουσιαστή και έτσι θέλησε να τον ευχαριστήσει με μία ανάρτησή του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Κρις Σταμούλη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Ευχαριστώ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για την ειλικρινή του συγγνώμη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρις Σταμούλης στο insta story που ανέβασε.

Κρις Σταμούλης Ουγγαρέζος

Ουρές κάτω από το σπίτι του Κρις Σταμούλη - Υπογράφει αυτόγραφα και τα πετάει από το μπαλκόνι του

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό και... Χριστέ μου τρέμουμε για το τι θα ξημερώσει ο Θεός την επόμενη ημέρα! Κυκλοφορεί βίντεο όπου ο Κρις Σταμούλης, ο δικηγόρος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor, καταγράφεται να υπογράφει αυτόγραφα και να τα πετάει από το μπαλκόνι του!

Το συγκεκριμένο αυτό βίντεο προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Love it.