Survivor 4: Το Twitter «έκλαψε» με τον Κρις και τον Άλεξ - «Ο χασοδίκης κέρδισε τη δίκη σήμερα»

Απίστευτες ατάκες μετά την απόφασή τους να μην παίξουν στο αγώνισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Το Twitter «έκλαψε» με τον Κρις και τον Άλεξ - «Ο χασοδίκης κέρδισε τη δίκη σήμερα»

Τόσο ο Κρις όσο και ο Αλέξης Παππάς πήραν την απόφαση να μη συμμετέχουν στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor 4 και αντ' αυτού έκατσαν στον πάγκο και σχολίαζαν όλα όσα διαδραματίζονταν στον στίβο μάχης.

Οι δυο τους έκαναν πραγματικά πολύ αστείες γκριμάτσες και φαίνεται πως ευχαριστήθηκαν πολύ το γεγονός ότι έμειναν στον πάγκο.

Μάλιστα, αρνήθηκαν να μπουν και στα δεύτερα ματσαρίσματα, γεγονός που δημιούργησαν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις στην ομάδα των Μπλε.

Οι ατάκες του Twitter για τον Κρις και τον Αλέξη στο Survivor

Κρις Αλέξης Twitter
Κρις Αλέξης Survivor
Κρις Αλέξης αγώνισμα

Κρις Μπλε ομάδα

Τα κομμένα πλάνα με τον τσακωμό της Βέλλη - «Δεν μπορώ να είμαι σε έναν πάγκο όταν δίπλα μου ακούω...»

Το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή Love It έπαιξε τις κομμένες σκηνές του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο του τσακωμού με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την συγκεκριμένη παίκτρια να πετάει σπόντες για την παρουσία των Κρις και Αλέξη στην διάρκεια του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα φυσικά να δημιουργηθεί ακόμη ένας καυγάς.

Survivor 4 κομμένα πλάνα με τον τσακωμό της Βέλλη

Στα κομμένα λοιπόν πλάνα, η Άννα Μαρία είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή η Μαριαλένα έλεγε για ψυχολογία, εγώ είπα πως όλο αυτό, εμένα μου έριξε την ψυχολογία. Δεν το έκανα, ούτε για να επιτεθώ, ούτε για να πω στα παιδιά ότι δεν έπαιξαν. Παίξατε κανονικότατα σήμερα και μίλησα για την προσωπική μου ψυχολογία επειδή καθόμουν δίπλα τους και άκουσα αυτό το πράγμα και το είπα».

Ενώ αμέσως μετά τόνισε: «Εγώ είπα ότι δεν μπορώ να είμαι σε έναν πάγκο και να φωνάζω όταν δίπλα μου ακούω..."Θα παίξουμε για την ατομική ασυλία, άρα θα περάσει πιο γρήγορα η μέρα».