Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος Κρις και Αλέξης - «Δε θα παίξω για τον Τζέιμς που τον νοιάζει ο εαυτός του»

Οι Μπλε πήραν διπλή ποινή και δημιουργήθηκαν εντάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος Κρις και Αλέξης - «Δε θα παίξω για τον Τζέιμς που τον νοιάζει ο εαυτός του»

«Βόμβα» έπεσε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, αφού οι δυο τους δεν έκρυψαν την απογοήτευσή του από την αντιμετώπιση του Τζέιμς Καφετζή, ενημερώνοντας πως δεν έχουν πρόθεση να παίξουν.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους παίκτες λίγο προτού ξεκινήσει το αγώνισμα και τους ζήτησε να μιλήσουν για όσα θέματα απασχολούν τις δύο ομάδες, με το δικηγόρο να παίρνει το λόγο και να κάνει ολομέτωπη επίθεση στον Τζέιμς, αναφερόμενος τόσο στο ότι σκέφτεται μόνο τη θέση του στην μπλε ομάδα και όχι το ίδιο το σύνολο όσο και την αγωνιστικότητα, με τους συμπαίκτες τους να θεωρούν πως είναι χειρότερος από τον Πάνο Καλίδη.

Αλέξης Παππάς καυγάς Μπλε

Μη αποδεχόμενος αυτό, που ανέφεραν οι συμπαίκτες του, ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία διάθεση να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα φυσικά να υπάρξει πέναλτι στο αγώνισμα ασυλίας. Τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξης, ο οποίος πρόσθεσε πως επίσης δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει, θέλοντας να πάρει με τη δική του σειρά εκδίκηση από τους συμπαίκτες του. Αυτό, φυσικά, σημαίνει «διπλό» πέναλτι για το παιχνίδι.

Μετά την απόφασή τους αυτή, οι «Κόκκινοι» χειροκρότησαν τους Αλέξη και Κρις για την απόφασή τους, κατηγορώντας για ακόμη μια φορά τον Τζέιμς για το πώς αλλάζει με μεγάλη συχνότητα άποψη. Αυτό «πυροδότησε» έντονο τσακωμό μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει πως ο Τζέιμς φτιάχνει «πίτσα ρουφιανόζα».

Η απόφαση του Κρις και του Αλέξη να μην παίξουν στο αγώνισμα του Survivor

Ψήφισαν τον Κρις Σταμούλη ενώ τελευταίος στατιστικά είναι ο Πάνος Καλίδης

Το χθεσινό 1/3 επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα το συμβούλιο του νησιού ήταν πολύ έντονο, με την Μπλε ομάδα να βρίσκεται στην κόντρα. Όπως είδαμε και σχολιάστηκε πολύ από όλους, ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε την "μπιφτέκα" και ενώ είπε πως θα ψηφίζει συνέχεια τον Αλέξη Παππά, δήλωσε πως πλέον θα ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και είπε μπροστά στον Κρις Σταμούλη πως η ψήφος του θα πάει σε αυτόν - όπως και έγινε.

Έτσι λοιπόν, τον ακολούθησαν και άλλοι συμπαίκτες του με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο "πρίγκιπας" όπως τον λένε πολλοί παίκτες - συμπαίκτες και εδώ έκανε ένα λάθος.

Το Twitter που είναι φανατικό του Survivor 4, έφερε στην δημοσιότητα ένα πίνακα στατιστικών που δείχνει καθαρά ποιος είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά που έχει φέρει τις περισσότερες ήττες. Και αυτός δεν είναι ο Κρις Σταμούλης. (Ο οποίος οκ πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει πέσει αγωνιστικά).

Ο παίκτης λοιπόν που βρίσκεται στην τελευταία θέση είναι ο Πάνος Καλίδης (Μιλάμε μόνο για τους άνδρες), αυτό σημαίνει πως ή ο Τζέιμς Καφετζής ή δεν βλέπει καλά του αγώνες ή θέλει απεγνωσμένα να διώξει έναν από του δυο παίκτες της υποομάδας και βρήκε μια δικαιολογία.

Survivor 4 στατιστικά Καλίδης Σταμούλης

Επίσης, η εκπομπή Ευτυχείτε, αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι 2 ακόμη παίκτες που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον δικηγόρο.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram