Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς "κανονίζει" να διώξει τον Σάκη από το παιχνίδι!

Απίστευτος...

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς
Survivor 19.04.2021 23:16
Από Youweekly Team

Απίστευτες είναι οι ενέργειες, που πραγματοποιεί ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, με τον ίδιο να κάνει τον φίλο τον Σάκη Κατσούλη και να τον βοηθά στο θέμα της Μαριαλένας από τη μία πλευρά, ενώ από την άλλη συνεχίζει να κάνει στρατηγική με τον Τριαντάφυλλο, με στόχο να τον διώξει.

Ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά έκανε λόγο για τις επόμενες κινήσεις του, προκειμένου να διώξει παίκτες ανεπιθύμητους προς τον ίδιο.

Σύμφωνα με όσα είπε μπροστά στην κάμερα, ενδεχόμενη αποχώρηση του Τζέιμς, μετά την αποδοχή της πρόκλησης που έκανε στον ίδιο να βρεθούν μαζί στον τάκο, θα αποδυνάμωνε πολύ τον Νίκο, που εξαρτάται από τον Ροδίτη.

Οι επόμενοι στόχοι του, δε, είναι ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια, όμως, θα ήθελε μάλλον να διώξει και τον Σάκη, με την κάμερα να τον πιάνει να μιλά στον Τριαντάφυλλο και να του λέει πως δεν του αρέσει ο τρόπος που φέρεται.

Όσα είπε ο Αλέξης για τον Σάκη

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τα τρία ενθύμια που πήρε η Ελευθερίου από την παραλία

Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Share