Survivor 4: Το λάθος που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό επεισόδιο

Τον "σταύρωσαν" στα social media: "Κατάντια, όνειδος ανδρός. Ξεφτίλα!!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το λάθος που έκανε ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκτός από την καλά σκηνοθετημένη ιστορία της Μαριαλένας και του Σάκη, το βλέμμα των τηλεθεατών τράβηξε και το... μεγάλο λάθος που έκανε ο Ντάφυ την ώρα που βρισκόταν στην παραλία και συνομιλούσε με τους συμπαίκτες του.

Η αλήθεια είναι πως αυτή η ίντριγκα που προσφέρει κρατάει τα νούμερα τηλεθέασης ψηλά αλλά, για πόσο ακόμα; 8η φορά υποψήφιος σερί, θα τον κρατήσουν μέσα κι αυτή την εβδομάδα; Βέβαια, μαζί με αυτούς που θα βγει στον τάκο, υπάρχει ενδεχόμενο το κοινό να θέλει να πετάξει άλλον πρώτα εκτός.

Το λάθος του Τριαντάφυλλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Τέλος πάντων, για να μην χάνουμε το θέμα μας! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Τριαντάφυλλος έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα με βρισιές στην καλύβα γιατί δεν αντέχει να ακούει τους συμπαίκτες του να τον φωνάζουν αδύναμο. Συγκεκριμένα είπε: "Τι αδύναμος; Και σε ακούει ο γιος μου αδύναμος κι αδύναμος" και μετά ολοκλήρωσε την πρότασή του με ασύλληπτες βρισιές.

Πολλοί στα social media τον σταύρωσαν γι' αυτό λέγοντας πως τον ενόχλησε να ακούσει ο γιος του την λέξη αδύναμος αλλά δεν τον ενόχλησε που έβρισε τόσο!

Survivor τριανταφυλλος

Πόσα λεφτά έχει βγάλει από το Survivor μέχρι στιγμής ο Ντάφυ

Το Survivor 4 μετράει 112 μέρες και πλέον μπαίνει στη τελική του ευθεία! Άλλοι έχουν βγάλει αρκετά χρήματα άλλοι πάλι όχι για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Είναι γνωστό πως άλλη συμφωνία έχουν κάνει οι Διάσημοι με την παραγωγή και άλλη οι Μαχητές.

Συγκεκριμένα, 16 εβδομάδες συμπληρώνει στο Survivor η πρώτη «φουρνιά» παικτών, με άλλους να έχουν βγάλει μια μικρή περιουσία κι άλλους να πεινάνε για… 8.000€.

Τόσα ακριβώς έχει βγάλει για 112 ημέρες πείνας ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, την ώρα που ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη γίνει κατά 96.000€ πλουσιότερος. Βάσει όσων έγινα πρόσφατα γνωστά.... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr