Survivor 4 - Μπο: "Ο Λιβάνης είναι φίλος μου αλλά η Μαριαλένα και ο Σάκης ταιριάζουν"

"Εγώ στην θέση του Γιώργου θα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μπο:

Το πρωί της Τρίτης δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor, Μπο. Ο γνωστός ράπερ, αναφέρθηκε φυσικά σε όσα γίνονται στο φετινό ριάλιτι, στον φίλο του Γιώργο Λιβάνη, αλλά και στη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη.

Οι δηλώσεις του Μπο για το φετινό Survivor

«Εμείς παίρναμε 5.000-6.000 ευρώ τον μήνα, όχι τη βδομάδα. Το Survivor με βοήθησε στην εξωτερική μου εμφάνιση και στη δουλειά μου. Δούλεψα ασταμάτητα δυο χρόνια. Το φετινό Survivor με στενοχωρεί λίγο που έχει παραγίνει ριάλιτι. Πολύ φασαρία και πολύ γκρίνια. Λίγο με κουράζει. Ο Τριαντάφυλλος είναι υπερβολικός.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Ο Λιβάνης είναι φίλος μου, αλλά εγώ λέω ό,τι βλέπω στην τηλεόραση. Αν ήμουν ο Γιώργος θα ένιωθα πάρα πολύ άσχημα. Ο Τζέιμς με τον Νίκο είναι φίλοι και νομίζω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισαν. Οι αγαπημένοι μου παίκτες είναι η Έλενη Χαμπέρη και ο Γαλακτερός. Είναι τα πιο τίμια παιδιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μπο.

Το σχόλιο της Χριστίνας Κεφαλά για το δώρο που έκανε ο Σάκης στην Μαριαλένα

Στιγμές απείρου κάλλους παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor 4! Η κατά τα άλλα δεσμευμένη Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε σε τρυφερά τετ α τετ με τον κατά τα άλλα πρώην της, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος της έκανε δώρο ένα κολιέ.

Η Χριστίνα Κεφαλά που μετά τον χωρισμό του Σάκη από την Μαριαλένα είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μαζί του, παρακολούθησε το επεισόδιο μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό.

“Τελικά της το έδωσε το μενταγιόν” ακούγεται να λέει γελώντας η Χριστίνα.