Survivor 4: Το αισχρό μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά από φίλο του Σάκη Κατσούλη

“Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου… Υπάρχουν άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σεξ. Αν εσύ θες..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το αισχρό μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά από φίλο του Σάκη Κατσούλη

Όλοι γνωρίσαμε την Χριστίνα Κεφαλά σαν νυν του Σάκη Κατσούλη, όταν μπήκε στο Survivor. Μετά από λίγες ημέρες η νυν τελικά έγινε πρώην και μετά από λίγο καιρό ο Σάκης δεν την έλεγε καν "σχέση".

Στους τηλεθεατές είχε μείνει η άποψη πως η Χριστίνα Κεφαλά ήταν απλά ένα γρήγορο φλερτ στην ζωή του Σάκη Κατσούλη, μέχρι που η ίδια αποχώρησε από το Survivor και αποκάλυψε ότι ήταν μαζί για σχεδόν δυο μήνες.

Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τους φίλους του Σάκη Κατσούλη κάνοντας μάλιστα έναν από αυτούς να στείλει ένα μήνυμα στην Χριστίνα Κεφαλά αρκετά προσβλητικό.

Το μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα από φίλο του Σάκη Κατσούλη

“Χριστινάκι άκου να δεις γιατί έχεις μπερδευτεί λίγο κοριτσάκι μου… Υπάρχουν άντρες που έχουν κάτι κοριτσάκια σαν εσένα απλά για το σ@ξ. Αν εσύ θες να το λες αυτό σχέση τότε αυτοί οι άντρες θα λένε εγώ απλά τη γ@@@@@α. Άντε καλό μου κοριτσάκι” ήταν το μήνυμα που έλαβε η Χριστίνα Κεφαλά από τον φίλο του Σάκη Κατσούλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε κοινοποιώντας το μήνυμα αυτό στα stories της και έγραψε: “Φίλος του Σάκη Κατσούλη μου έστειλε τέτοιο μήνυμα! Αυτό είναι το επίπεδο τους. Χωρίς να με γνωρίζει στέλνει τέτοια μηνύματα σε μια κοπέλα. Εγώ ξεκάθαρα μπήκα και βγήκα κυρία από εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Σου μοιάζω εγώ για τέτοια κοπέλα; Και για να σου απαντήσω και δημόσια γιατί έχω τα κότσια. Άλλοι λένε ότι λένε ότι είναι ποδοσφαιριστές και άλλοι είναι. Άντε καλό μου αγοράκι και εσύ”.

Survivor 4 Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης

Το σχόλιο της Χριστίνας Κεφαλά για το δώρο που έκανε ο Σάκης στην Μαριαλένα

Στιγμές απείρου κάλλους παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor 4! Η κατά τα άλλα δεσμευμένη Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε σε τρυφερά τετ α τετ με τον κατά τα άλλα πρώην της, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος της έκανε δώρο ένα κολιέ.

Η Χριστίνα Κεφαλά που μετά τον χωρισμό του Σάκη από την Μαριαλένα είχε ένα σύντομο ειδύλλιο μαζί του, παρακολούθησε το επεισόδιο μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό.

“Τελικά της το έδωσε το μενταγιόν” ακούγεται να λέει γελώντας η Χριστίνα.