Survivor 4 - Σταμούλης: "Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει! Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς"

"Ο χαρακτηρισμός σάπια ντομάτα δεν μου άρεσε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Σταμούλης:

Ο Κρις Σταμούλης μετά την λήξη της κόντρας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία σχολίασε και τα χθεσινά τρυφερά τετ α τετ Μαριαλένας - Σάκη αλλά και την συμπεριφορά του άλλοτε κολλητού του, Αλέξη Παππά.

Ο σχολιασμός του Κρις για τον φίλο του, Αλέξη Παππά

"Πολύ τολμηρή κίνηση από τον Αλέξη να προτείνει στον Τζέιμς να βγουν στον τάκο μαζί, είναι ο Αλέξης που ξέρω εξάλλου όταν ήμουν εγώ στο παιχνίδι είχαμε κάνει κάτι αντίστοιχο, μια τέτοιο τολμηρή κίνηση όταν είχαμε αποφασίσει οι δυο μας να μην παίξουμε στο παιχνίδι και να δώσουμε φάουλ στην ομάδα μας έτσι ώστε να χάσει η ομάδα μας γιατί είχαμε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό.

Ο χαρακτηρισμός «σάπια ντομάτα» δεν μου αρέσει, ο Αλέξης έχει ξεφύγει. Κακώς έχει αυτή την εμμονή με τον Τζέιμς. Καταλαβαίνω από την μια πλευρά τον λόγο της αντιπαράθεσής τους με αυτόν αλλά θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς."

"Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο δεν θέλει ούτε να τον βλέπει"

Σήμερα, Τρίτη,στην εκπομπή Ευτυχείτε φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αλέξη Παππά αποκάλυψε έναν άγνωστο τσακωμό του με τον συγκάτοικό του στην Κύπρο.

“Τον Αλέξη Παππά τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί όταν έκανα τα backstage των “8 Λέξεων". Τον ξέρω καλά. Ο συγκάτοικος του Αλέξη Παππά στην Κύπρο, όταν έκανε τα γυρίσματα για της “8 Λέξεις”, γνωστός ηθοποιός, δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δε θέλει να τον βλέπει μπροστά του από τη συνεργασία που είχαν.

Δεν ήταν γυναίκα στη μέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ χοντρό αυτό που συνέβη. Μετά αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο ο συγκάτοικος. Και έχει ακόμα νεύρα και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του γιατί ενώ αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο, ο Αλέξης Παππάς δεν γύρισε να του ζητήσει ούτε μια “συγγνώμη”. Την Χριστίνα που συνεργάστηκε μαζί του στο J2US την ρωτήσατε; Δεν σας είπε άσχημα λόγια αλλά δεν σας είπε και καλά. Εγώ τους έζησα backstage.

Ο Παππάς είναι τόσο ερωτευμένος με το γυαλί που ξέρει από πριν τι θα πει. Σε ένα από τα live δεν τα πήγαν καλά. Η Χριστίνα πλησίασε την κάμερα προκειμένου να ξεσπάσει και ο Παππάς την τράβηξε. Φεύγοντας τους είδα με τα μάτια μου που είχαν μια έντονη λογομαχία με την Χριστίνα να διαμαρτύρεται που δεν την άφησε να τα πει” είπε ο δημοσιογράφος.