Survivor 4: Το υπερπολυτελές έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν για τους παίκτες

Μία ολόκληρη βίλα με τζακούζι και σεφ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Το υπερπολυτελές έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν για τους παίκτες

To Survivor 4 έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία, και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα μετά και από την ένωση των παικτών. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να προσφέρει στους παίκτες το πιο υπερπολυτελές έπαθλο.

Βέβαια το YouWeekly.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό για τα έπαθλα που ετοιμάζει ο Ατζούν, ωστόσο σήμερα μαθεύτηκε ένα από αυτά και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας πάρει το μυαλό.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρωινή εκπομπή του Open, μέχρι στιγμής έχουμε δει τα έπαθλα που κερδίζουν οι Τούρκοι και οι Ρουμάνοι παίκτες, να περνάνε στη συνέχεια και στην ελληνική παραγωγή, κάτι που έγινε και πριν από λίγο καιρό, όταν οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο στο κλαμπ και εκεί συνάντησαν τους ξένους παίκτες.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες θα απολαύσουν τις ανέσεις μίας υπερπολυτελούς βίλας, η οποία έχει πισίνα και τζακούζι. Σε αυτή οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν μπάνιο, θα ετοιμαστούν και την ίδια στιγμή θα φάνε από τα χέρια του αγαπημένου σεφ, Βασίλη Καλλίδη, τον οποίο είχαμε δει και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Το έπαθλο που ετοιμάζει ο Ατζούν για τους παίκτες του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Τρίτη σήμερα, 20/4, ώρα 07:22 το πρωί κι έχουμε ξεκινήσει τα καθιερωμένα και έγκυρα spoils στο Youweekly.gr γιατί το Survivor έχει ζουμάκι απόψε! Όπως σας είπαμε, επίσης από νωρίς την Δευτέρα, νικητές στην πρώτη ασυλία ήταν οι Μπλε και πρώτος προτεινόμενος ο Τριαντάφυλλος (έχει σπάσει ρεκόρ ο άνθρωπος αυτός). Απόψε τι θα δούμε; Φυσικά και ήδη ξέρουμε και θα σας τα αποκαλύψουμε όλα!

Εχθές είδαμε ίσως τον πιο ωραίο στίβο μάχης! Δύσκολος, ήθελε υπομονή, επιμονή, ταχύτητα και καλό στόχο και η ομάδα των Μπλε έχει δείξει πως όλα αυτά τα έχει λίγο παραπάνω από τους Κόκκινους.

urvivor 4 spoiler 20/4 ποιοι κερδίζουν σήμερα

Η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο δεν σταματάει την ενημέρωση, non stop πάμε μέχρι Τετάρτη.. Όπως κι εχθές μου έδωσε τις πληροφορίες από νωρίς, πριν βγει το trailer, έτσι έγινε και σήμερα. Και τώρα που είπα trailer, η παραγωγή πρέπει να ζορίζεται αρκετά στο μοντάρισμα. Το κόψιμο και το ράψιμο πρέπει να πέφτει σύννεφο τον τελευταίο καιρό, περισσότερο από πριν, γιατί άλλες φορές το trailer το είχαμε αφού τελείωνε το επεισόδιο... τώρα, κάθε μέρα το ψάχνουμε στα αζήτητα...

Τέλος πάντων, για εμάς δεν είναι θέμα αυτό, αφού το αποτέλεσμα το ξέρουμε έτσι κι αλλιώς πρώτοι, αλλά οκέι, το trailer δίνει μια παραπάνω γεύση! Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ.

Ο άνθρωπος μου, μού το είπε ξεκάθαρα: "Μην περιμένεις κάτι διαφορετικό". Συνεχίζουν τα σερί τους οι Μπλε... Στο συμβούλιο ξανά οι Κόκκινοι. Μετά τον Ντάφυ ποιον λέτε να δώσουν; Εγώ το ξέρω κι αυτό...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils