Survivor 4 - Τζέιμς: «Κατεβάστε ένα σφηνάκι κάθε φορά που με αναφέρει ο Αλέξης»

Δεν έκανε «κωλοτούμπα» και ο αντίπαλός του... τον χειροκρότησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Τζέιμς: «Κατεβάστε ένα σφηνάκι κάθε φορά που με αναφέρει ο Αλέξης»

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς μονοπώλησαν σχεδόν για ακόμη μια φορά τη διαδικασία της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν «μαχαιριές» αυτή την φορά με... πιο ήπιο τρόπο.

Ο Αλέξης είχε για ακόμη μια φορά απορίες από τον αντίπαλό του, σχετικά με την πρόταση που του είχε κάνει να βρεθούν μαζί στον τάκο, θεωρώντας πως ο Τζέιμς υπαναχωρεί.

Εκείνος, όμως, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά τελικά ενημέρωσε πως, σε περίπτωση ήττας των «Μπλε», θα έχανε την ατομική ασυλία για να τον ψηφίσει όποιος κέρδιζε.

Ο ηθοποιός τον χειροκρότησε στην φράση του αυτή, με τον Τζέιμς να συνεχίζει και να επιτίθεται στη Μαριαλένα, επισημαίνοντας πως δε θέλει να ακούει το τι λέει στους συμπαίκτες του, για να μην τα μεταφέρει σε Αλέξη και Σάκη.

Η ατάκα του αυτή έκανε τη Μαριαλένα να θεωρεί, ότι ο συμπαίκτης της τη βγάζει εκτός ομάδας. Στο τέλος, πάντως, ο Τζέιμς έκανε μια ενδιαφέρουσα πρόταση στους τηλεθατές, ζητώντας κάθε φορά που ο Αλέξης αναφέρει το όνομά του να... κατεβάζουν κι από ένα σφηνάκι. Το σίγουρο είναι, ότι τα επίπεδα αλκοόλ στο σώμα μας, σε τέτοια περίπτωση, θα είναι στα ύψη.

Όσα ειπώθηκαν στο ceremony

Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.