Survivor 4 - πατέρας Τζέιμς: "Είναι πιο έξυπνος από τον Παππά γι’ αυτό τον ζηλεύει και τον κυνηγάει"

"Είναι δυνατόν να φοβηθεί ο Τζέιμς τον Παππά;"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - πατέρας Τζέιμς:

Μετά τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ του Τζέιμς και του Αλέξη Παππά, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε βρήκε τον πατέρα του πρώτου, Λευτέρη Καφετζή, και ο ίδιος μίλησε στην κάμερα για την συμμετοχή του γιου του στο Survivor.

Οι δηλώσεις του πατέρα του Τζέιμς

"Μια χαρά είναι ο Τζέιμς στο ριάλιτι, άμα δεν τον φάει ο Παππάς μια χαρά θα είναι. Ο Τζέιμς είναι πιο έξυπνος από τον Παππά, γι' αυτό τον ζηλεύει ο Παππάς και του επιτίθεται συνέχεια. Ο μικρός είναι πιο ξύπνιος από τον Παππά και το κυνηγάει. Είναι δυνατόν ο Τζέιμς να φοβηθεί τον Παππά; Εδώ δεν φοβήθηκε στον Ατλαντικό με φουρτούνες, θα φοβηθεί τον Παππά;", είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Γερμανίδας συντρόφου του Τζέιμς

Πριν από λίγα επεισόδια ο Τζέιμς Καφετζής για πρώτη φορά παραδέχτηκε σε κάμερα του Survivor πως είναι ερωτευμένος και η σύντροφός του διαμένει στην Γερμανία.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος Λιανός θέλοντας να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης, όπου είδαμε τον Τζέιμς να μαρκάρει άσχημα μια Τουρκάλα παίκτρια είπε:

"Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον Τζέιμς τον γυπαετό, ο οποίος μας δείχνει τον λόγο που κάθε χρόνιο τα νησιά μας είναι γεμάτα από τουρίστες", είπε χαρακτηριστικά!

Μετά από γέλια μέχρι δακρύων από όλους τους παίκτες, ο Τζέιμς απάντησε: "Ελπίζω να μην βλέπουν Survivor στη Γερμανία μόνο" με τον Λιανό να του απαντάει: "Εκεί υπάρχει κάποιο αίσθημα δυνατός" με τον Ροδίτη να παραδέχεται πρώτη φορά τον έρωτά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η κοπέλα αυτή ονομάζεται Maxine και οι δυο τους είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. Η Maxine έχει καταγωγή από τη Γερμανία, ενώ το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και έχει ανεβάσει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στα social media.