Survivor 4: Η υβριστική ανάρτηση που είχε κάνει ο Μπάρτζης για τον Βασίλη Σπανούλη

Πορωμένος Παναθηναϊκός ο αγρότης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η υβριστική ανάρτηση που είχε κάνει ο Μπάρτζης για τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Νίκος Μπάρτζης, ο αγαθός αγρότης του Survivor, ασχολείται φανατικά και με την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, όπως διαπιστώσαμε κάνοντας μια μικρή αναζήτηση στα social media του.

Σε παλαιότερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Μπάρτζης επιτίθεται στον Βασίλη Σπανούλη, δηλώνοντας με έντονο ύφος πως ο γνωστός μπασκετμπολίστας διάλεξε τα χρήματα. Πιθανότατα και κρίνοντας από την ημερομηνία της δημοσίευσης που έγινε το 2011, ο παίκτης του φετινού Survivor, αναφέρεται στην μεταγραφή που είχε πάρει ο Βασίλης Σπανούλης στον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω τον ΠΑΟ.

Η επίμαχη ανάρτηση του Μπάρτζη για τον Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε υπογράψει τότε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό με συνολικές αποδοχές 7,2 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Μπάρτζης ήταν μόλις 16 ετών, όταν έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Μπάρτζης Survivor 4 Σπανούλης

Η αλλαγή στο προφίλ του Νίκου Μπάρτζη στο instagram

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη είχαν έρθει αρκετά κοντά στο Survivor και η αποχώρηση αυτής προφανώς και στεναχώρησε τον παίκτη της μπλε ομάδας. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με όλο αυτό και ίσα ίσα χάρηκε κιόλας.

Είναι αυτή η μερίδα που πριν από λίγο καιρό έγραφε απίστευτα υβριστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Άννας Μαρίας στο instagram. Κάτι τέτοιο συνέβη, λοιπόν, και κατά την αποχώρησή της. Την στιγμή εκείνη συγκέντρωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων κάτω από τις φωτογραφίες της και όπως καταλαβαίνετε η μπάλα πήρε και τον αγρότη από την Κόρινθο που στάθηκε στο πλευρό της τόσο καιρό.

Έτσι, ο οικογενειακός περίγυρος του Νίκου Μπάρτζη που διαχειρίζεται τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τότε που μπήκε στο παιχνίδι, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του.

Η κατάσταση αυτή έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις χωρίς λόγο και προφανώς οι συγγενείς του στεναχωριούνται με όσα διαβάζουν για τον άνθρωπό τους.