Survivor 4: Άγριος τσακωμός Τριαντάφυλλου με Παπαδόπουλο μετά το συμβούλιο

Αποκλειστικό παρασκήνιο, μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Άγριος τσακωμός Τριαντάφυλλου με Παπαδόπουλο μετά το συμβούλιο

Κόλαση επικράτησε μετά το χθεσινό (21/04) συμβούλιο του Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να είναι αρκετά επηρεασμένος από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που αποχωρεί από το Survivor, ο Τριαντάφυλλος έπαθε σοκ! Θεωρούσε δεδομένο πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει ο φίλος του. Δεν ξέρουμε πως είχε βγάλει αυτό το συμπέρασμα και εκείνος αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης.

Ωστόσο η αποχώρηση του Αλέξη Παππά είχε και χοντρό παρασκήνιο! Μόλις λοιπόν ακούστηκε το όνομα του Αλέξη Παππά από τα χείλη του Γιώργου Λιανού τότε όλοι οι μπλε (εκτός της Μαριαλένας) άρχιζαν να πανηγυρίζουν! Πιο προκλητικός από όλους όμως ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος άρχιζε να σφυρίζει πανηγυρικά με αυτό το τεράστιο κοχύλι που έχει βρει! Τόσο που έκανε έξαλλο τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αμέσως του είπε να σταματήσει.

Αρχικά η ένταση έπεσε αλλά μόλις ο Αλέξης έφυγε και οι παίκτες άρχιζαν να κατευθύνονται προς τα βανάκια τους για να πάνε στην παραλία, ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε φραστικά στον Κώστα Παπαδόπουλος και του φώναζε... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr