Survivor 4: Η Άννα Μαρία έκανε tik tok υποδυόμενη τον Νίκο Μπάρτζη

Απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια σε μόλις λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Άννα Μαρία έκανε tik tok υποδυόμενη τον Νίκο Μπάρτζη

Ένα επικό βίντεο τράβηξε η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία θέλησε να μεταμφιεστεί σε Νίκο Μπάρτζη και να χρησιμοποιήσει τόσο την φωνή του όσο και μια δήλωση του!

Οι δύο παίκτες του Survivor, των οποίων η φιλική σχέση αμφισβητήθηκε αρκετά, συζητήθηκαν αρκετά για την «προκλητική» τους συμπεριφορά.

Η ίδια ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και όπως φαίνεται η απουσία των δύο φίλων της από την καθημερινότητα της, της κοστίζει αρκετά!

Με αφορμή την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, η ίδια γύρισε ένα βιντεάκι στο Tik Tok, ντυμένη με την μπλε μπαντάνα της ομάδας της και με φόντο τη φωτογραφία της με τους δύο αγαπημένους της συμπαίκτες, η Άννα Μαρία έστειλε «φιλάκια ρουφηχτά» όπως είχε κάνει ο Νίκος.

Η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας για τον Τζέιμς και τον Νίκο

Μετά το σούσουρο που δημιουργήθηκε με την Άννα Μαρία και την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη, εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο μάλιστα είναι πολύ ενεργή, θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο πολύ της λείπουν τα δυο φιλαράκια της από το Survivor, ο Τζέιμς και ο Νίκος.

Συγκεκριμένα, στα stories της δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία είναι μια σύνθεση από την αποχώρησή της από το παιχνίδι κι απεικονίζει εκείνη να αγκαλιάζει την δυάδα αυτή. Απλή, λιτή και περιεκτική έγραψε "Σας αγαπώ. Γυρίστε πίσω νικητές" και ολοκλήρωσε την πρότασή της με μια μπλε καρδιά, που συμβολίζει και την μπλε ομάδα φυσικά.

 Άννα Μαρία Βέλλη Survivor Τζέιμς