Survivor 4 Spoiler (27/4): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Είναι πλέον καιρός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler (27/4): Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα

Σάββατο σήμερα όμως το Youweekly.gr είναι εδώ με ένα ακόμα δυνατό spoiler. Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο, έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που πρόκειται να αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα από το Survivor 4, και όπως συνηθίζεται, το επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 27/4!

Ο κλοιός όλο και στενεύει στο Survivor 4. Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά πρόκειται να αλλάξει κατά πολύ τις ισορροπίες στην παραλία. Ο Τζέιμς έχει ήδη αναλάβει τον ρόλο του αρχηγού και δείχνει να το απολαμβάνει, ενώ στο μέτωπο των Κόκκινων ο Ηλίας νιώθει δικαιωμένος που η μεγάλη νέμεσις του έφυγε από το παιχνίδι.

Από την άλλη παρέα του Παππά έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα. Η Μαριαλένα έχει απομονωθεί από την ομάδα της, ενώ την ίδια στιγμή είχε και τον πρώτο της καυγά με τον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά από την αρχή.

Ο παίκτης που αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα από το Survivor 4

Survivor αποχώρηση Τριαντάφυλλου

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς ωστόσο τα δεδομένα μιλάνε. Οι Κόκκινοι δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση και έτσι και χάσουν μία από τις δύο ασυλίες... περιττό να σας πούμε ποιος θα είναι προτεινόμενος.

Ο Ντάφι, χωρίς την υποστήριξη του φίλου του Αλέξη Παππά και μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει μείνει μόνο με τον Σάκη στους Κόκκινους. Έτσι λοιπόν αν η κάλπη δείξει το όνομά του για ακόμα μία εβδομάδα, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Η αλήθεια είναι πως το κοινό έχει δείξει πως έχει κουραστεί λίγο τις τελευταίες μέρες με τον Ντάφι. Κάτι τα κλάματα κάτι οι καυγάδες, κάπου το έχασε. Έτσι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης αφού και στην προηγούμενη ψηφοφορία βρέθηκε πολύ κοντά στον Αλέξη Παππά και στο τσακ τη γλίτωσε. Γενικά τις τελευταίες φορές που έχει τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση το κοινό δεν του έχει δώσει τόσο μεγάλη ψήφο εμπιστοσύνης, όσο έπαιρνε στις αρχές!

Το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr να σας δώσουμε το κλασικό μας spoil, που θα είναι επιβεβαιωμένο 100%! Όμως κρατήστε και αυτό στην άκρη του μυαλού σας... ξέρετε πως, ότι λέμε είναι νόμος, και ειδικά στο Survivor!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram