Survivor 4: Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Έκανε συμβούλιο και δεν την φώναξε καν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.

Όσα είπε ο Τζέιμς στους Μπλε

Τριαντάφυλλος: "Το θέμα τους είναι να διώξουν εμένα! Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο"

Κουρασμένοι φαίνεται να είναι όλοι οι παίκτες του Survivor με τον Τριαντάφυλλο, απαιτώντας μαζικά να φύγει από την παραλία, προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη τους, θεωρώντας τον ως ένα μεγάλο «εμπόδιο», με εκείνον πάντως να τονίζει πως αυτός είναι ο αποκλειστικός τους στόχος.

Ο «Ντάφυ» είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα, με τους συμπαίκτες του να επιθυμούν αυτή η φορά να είναι και η... φαρμακερή, αφού άπαντες σχεδόν έχουν βαρεθεί την παρουσία του.

Ο Παύλος Γαλακτερός επεσήμανε πως θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία και στις δύο ομάδες, αν φύγουν ο τραγουδιστής και ο Αλέξης Παππάς, με την Καρολίνα Καλύβα να προσθέτει πως ο Τριαντάφυλλος δεν προσφέρει τίποτα κι έχει κουράσει, αφού είναι ο χειρότερος αγωνιστικά και σε συνεισφορά στην καλύβα.

Ο τελευταίος, πάντως, θεωρεί πως η... λαϊκή απαίτηση αφορά μια προσωπική τους βεντέτα εναντίον του. «Το θέμα τους δεν είναι να βελτιωθούν, αλλά να διώξουν εμένα. Θα νιώθουν σαν να παίρνουν το τρόπαιο», είπε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα.