Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έδωσε...συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στον Παππά!

«Είμαι κοντά στο να ξεπεράσω τον Ντάνο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έδωσε...συνέντευξη για την υποψηφιότητά του στον Παππά!

Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει σταματήσει από την πρώτη στιγμή να παραδίδει «σόου» στο Survivor, με τον τραγουδιστή να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια διαρκώς και, αυτή την φορά, να το κάνει μέσω... συνέντευξης στον Αλέξη Παππά.

Ο «Ντάφυ» είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση και η ένταση του συμβουλίου συνεχίστηκε στην καλύβα.

Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκαν στην αρνητική ενέργεια, που φέρνουν εκείνος και ο Αλέξης, ευελπιστώντας πως κάποιος εξ αυτών θα φύγει και θα έρθει η «κάθαρση».

Ο Τριαντάφυλλος, πάντως, μένει απτόητος και, αν και πρόκειται για έναν παίκτη κακό αγωνιστικά και χωρίς ιδιαίτερη συνεισφορά στην καλύβα, ανέφερε πως η ψηφοφορία εναντίον του είναι ένα πισώπλατο μαχαίρωμα.

Με τη βοήθεια του Αλέξη Παππά, θεωρούσε πως δίνει συνέντευξη για το θέμα στο... συνονόματό του, Νίκο Χατζηνικολάου, και τόνισε πως είναι όνειρό του να ξεπεράσει τις υποψηφιότητες του Ντάνου.

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος στον Αλέξη

Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό και στην ίντριγκα»

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4, στην αποχώρησή του αλλά και στις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, οι οποίες έφτασαν στα άκρα.

Μετά την αποχώρηση του ηθοποιού, είδαμε τον Ντάφι να τον σχολιάζει με πολύ έντονο τρόπο και ενώ οι δυο τους έκαναν παρέα στην αρχή, στο τέλος είχαν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις.

Ο Γιώργος Κοψιδάς εξήγησε πως ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά του Τριαντάφυλλου ήταν ότι έλεγε ψέματα στους συμπαίκτες του ενώ τους κοίταζε μέσα στα μάτια.

Έχω ζητήσει επανειλημμένως συγγνώμη από το κοινό και θα το ξανακάνω για το αν παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου ή αν δεν τοποθετήθηκα ξεκάθαρα. Δεν στόχευα όμως στο κοινό. Αυτό που είπα είχε να κάνει καθαρά με εμένα και τον Τριαντάφυλλο. Είπα ότι εγώ, με τη στάση που έχω δείξει μέσα στο παιχνίδι, πρεσβεύω κάποιες συγκεκριμένες αξίες. Ήμουν αληθινός, τίμιος, ειλικρινής, ενωτικός και ακέραιος, ενώ από τον Τριαντάφυλλο, ειδικά τον τελευταίο καιρό, είδα άλλα πράγματα.

Ήταν διαρκώς στο κουτσομπολιό, στην ίντριγκα, τη λασπολογία, δημιουργούσε εντάσεις και το χειρότερο ήταν ότι έλεγε ψέματα κοιτώντας μας στα μάτια, όταν όλοι γνωρίζαμε την αλήθεια. Απλά δεν είχε καταγραφεί στις κάμερες. Και ο κόσμος επέλεξε να βλέπει αυτό που πρεσβεύει ο Τριαντάφυλλος, ήταν απολύτως σεβαστό, γι’ αυτό κι εγώ πήγα σπίτι μου.