Survivor 4: Εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο Αλέξης Παππάς

Πρώτα θα μιλήσει ο δικηγόρος του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης Παππάς γύρισε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 και όπως έγινε γνωστό, έχει σκοπό να κάτσει να δει αναλυτικά όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο παιχνίδι προκειμένου να αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά.

Ήδη από την Παρασκευή έγινε γνωστό πως τον πρώτο λόγο θα έχει ο δικηγόρος του ηθοποιού ο οποίος μάλιστα έκανε και κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Καλύτερα δεν Γίνεται εξήγησε πως ο Αλέξης Παππάς επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως πρώτα θέλει να ηρεμήσει και στη συνέχεια να εξετάσει αναλυτικά όσα έχουν γραφτεί για τον ίδιο. Μάλιστα, σε συνεννόηση πάντα με τον δικηγόρο του θα αποφασίσει και ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του.

Αλέξης Παππάς μηνύσεις

Χολιγουντιανή η άφιξη του Αλέξη Παππά

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς έφτασε στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως η άφιξή του ήταν κάτι παραπάνω από χολιγουντιανή, αφού όχι μόνο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά την ίδια στιγμή, οι δημοσιογράφοι είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο με πλακάτ που έγραφαν: «Δε θέλουμε να κάνουμε ερωτήσεις».

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και όπως ήταν επόμενο, η άφιξή του αλλά και οι δηλώσεις του ήταν κάτι που το κοινό περίμενε πώς και πώς.

Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν ώρα στο αεροδρόμιο, ενώ όταν έφτασε οι κάμερες τον περικύκλωσαν. Οι άνθρωποι της παραγωγής τον «φυγάδεψαν» από το Ελ. Βενιζέλος για να μην κάνει καμία δήλωση ενώ και ο ίδιος δεν έριξε ούτε βλέμμα στο φακό.