Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλέξης Παππάς

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αποχώρησή του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλέξης Παππάς

Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα!

Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο να στήθηκε πανηγύρι με την αποχώρησή του, όμως εκείνος τα άφησε όλα πίσω του και εγκατέλειψε το εξωτικό νησί!

Πριν από λίγες ώρες κατέφτασε στο αεροδρόμιο και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τον απαθανάτισε στις πρώτες φωτογραφίες μετά την αποχώρησή του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Επέστρεψε ο Αλέξης Παππάς
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αλέξης Παππάς

Παππάς

Τα προφητικά λόγια του Παππά στο αρχικό trailer του Survivor 4

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor μέσα σε ένα κλίμα... ευφορίας από τους αντιπάλους του, που δε δίστασαν να προχωρήσουν στην τελευταία πράξη του ρόλου του ηθοποιού, με ένα προς ένα τα στοιχεία να παραπέμπουν σε απόλυτο στήσιμο από την πλευρά του Ατζούν.

Πολλά έχουν αναφερθεί σχετικά με τον χαρακτήρα, που έχει επιδείξει ο Αλέξης στη διάρκεια της παρουσίας του στο ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί αρκετοί να έχουν επιβεβαιώσει το πόσο χειριστικός είναι σαν άνθρωπος, με τον πρώην συγκάτοικό του μάλιστα να μην έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά ορισμένα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται απλά για την εκτέλεση ενός ρόλου.

Το στήσιμο αυτό από την πλευρά της παραγωγής του ΣΚΑΪ φαίνεται ξεκάθαρα από το πρώτο trailer, όπου παρουσιάστηκαν οι Διάσημοι και οι Μαχητές, λίγο προτού ξεκινήσει η περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο. «Θα τους κάνω να με τρέμουν, θα δουν ποιος είναι ο πραγματικός Survivor. Θα τους κάνω να καταλάβουν τι σημαίνει πάθος, ψυχή και τρέλα. Για μένα η λέξη ήττα δεν υπάρχει», εμφανίζεται να λέει στο βίντεο.

Προς επίρρωση όσων αναφέρουμε, βλέπουμε αμέσως μετά τον... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr