Survivor 4 Trailer (24/4): «Είναι ντροπή» - Οργισμένος ο Τριαντάφυλλος

Εκνευρίστηκε με τους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του για την αποχώρηση του Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Trailer (24/4): «Είναι ντροπή» - Οργισμένος ο Τριαντάφυλλος

Μόλις πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το νέο trailer για το αυριανό (25/4) επεισόδιο του Survivor 4 και φαίνεται συναρπαστικό. Στην παραλία έχει στηθεί πάρτι με την αποχώρηση του Παππά ωστόσο την ίδια στιγμή ο Τριαντάφυλλος είναι έξαλλος.

Την ώρα που ο Ηλίας με την παρέα του χορεύει και ο Μπάρτζης με τον Τζέιμς τραγουδούν το σύνθημά τους για την αποχώρηση του Αλέξη από την παραλία, ο Τριαντάφυλλος είναι απομονωμένος και κλαίει μιας και ο φίλος του έφυγε από το παιχνίδι.

Το κλίμα στην παραλία είναι εξαιρετικά περίεργο ενώ την ίδια στιγμή ο τραγουδιστής δείχνει να είναι πραγματικά οργισμένος, με τους πανηγυρισμούς των παικτών αμέσως μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από τον Γιώργο Λιανό αλλά και στην παραλία.

«Είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους μου, όλοι ξέρουν τι περνάμε. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών επειδή έφυγε ο Άλεξ, για εμένα είναι ντροπή», λέει ο Ντάφυ, εμφανώς καταβεβλημένος καθώς έφυγε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της παρέας του.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από τη μεριά του κάνει πλάκα μιλώντας στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως στην παραλία γέμισαν όλοι χαμόγελα από την στιγμή που έφυγε ο ηθοποιός, ενώ στα περισσότερα πλάνα τον βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Μπορεί να είναι νωρίς ωστόσο το Youweekly.gr έχει ήδη τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει αύριο (25/4) στον αγώνα επάθλου και το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

Δείτε το trailer του Survivor 4 (25/4)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram