Survivor 4: Πανηγυρισμοί, χοροί και τραγούδια με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

"Έδιωξα το Δρακουμέλ και μου έμεινε η Ψιψινέλ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πανηγυρισμοί, χοροί και τραγούδια με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Ένα μικρό πανηγυράκι παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τους παίκτες να είναι κυριολεκτικά τρελαμένοιμε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά!

Ο Ηλίας Μπόγδανος κάνει πλάκα μιλώντας στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως στην παραλία γέμισαν όλοι χαμόγελα από την στιγμή που έφυγε ο ηθοποιός, ενώ στα περισσότερα πλάνα τον βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Την ώρα που ο Ηλίας με την παρέα του χορεύει, ο Μπάρτζης με τον Τζέιμς τραγουδούν το σύνθημά τους για την αποχώρηση του Αλέξη από την παραλία.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την άλλη φαίνεται να "τηλεφωνεί" στη μαμά του και να της ανακοινώνει πως έδιωξε το Δρακουμέλ και του έμεινε μόνο η Ψιψινέλ!

Το πανηγύρι των παικτών

Χολιγουντιανή η άφιξη του Αλέξη Παππά

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς έφτασε στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως η άφιξή του ήταν κάτι παραπάνω από χολιγουντιανή, αφού όχι μόνο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά την ίδια στιγμή, οι δημοσιογράφοι είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο με πλακάτ που έγραφαν: «Δε θέλουμε να κάνουμε ερωτήσεις».

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και όπως ήταν επόμενο, η άφιξή του αλλά και οι δηλώσεις του ήταν κάτι που το κοινό περίμενε πώς και πώς.

Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν ώρα στο αεροδρόμιο, ενώ όταν έφτασε οι κάμερες τον περικύκλωσαν. Οι άνθρωποι της παραγωγής τον «φυγάδεψαν» από το Ελ. Βενιζέλος για να μην κάνει καμία δήλωση ενώ και ο ίδιος δεν έριξε ούτε βλέμμα στο φακό.