Γιώργος Κοψιδάς: Ξυρίστηκε, κουρεύτηκε... Άλλος άνθρωπος μετά το Survivor 4

Όχι κι άσχημα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κοψιδάς: Ξυρίστηκε, κουρεύτηκε... Άλλος άνθρωπος μετά το Survivor 4

Μετά την θεαματική αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της η Έλενα Κρεμλίδου, σειρά πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς! Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από την αποχώρησή του από το Survivor 4, το άξιζε!

Ο ηθοποιός που είχε καταπονήσει σε ανησυχητικό βαθμό τον εαυτό του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομήνικο, καθώς οι διατροφικές του συνήθειες το είχαν αναγκάσει να χάσει πολλά περισσότερα κιλά από τους υπόλοιπους, σήμερα έχει αλλάξει τα πάντα.

Ο Κοψιδάς έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό του βάρος, άλλαξε εντελώς τα μαλλιά του, ενώ το γεγονός πως η όλη ταλαιπωρία δεν «ζωγραφίζεται» πλέον στο πρόσωπό του, τον κάνει να μοιάζει τουλάχιστον μια δεκαετία νεότερος.

Ο ίδιος, εμφανίστηκε το πρωινό της Κυριακής μέσω Skype στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σαββατοκύριακο Παρέα», με την αλλαγή του να είναι αδύνατον να μείνει ασχολίαστη.

Η νέα εικόνα του Γιώργου Κοψιδά

Γιώργος Κοψιδάς νέο look

Η ανάρτηση που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων

Ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Κυριακή του Πάσχα που πλησιάζει, στην οποία μίλησε για την αξία της ζωής των ζώων.

Ο ηθοποιός που έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα, έχει επιλέξει να ακολουθήσει το βιγκανισμό εδώ και κάποια χρόνια και γι΄αυτό το λόγο πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει: «Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες – είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο».

«Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.