Survivor 4 spoiler 26/4: Χαμός στο αποψινό συμβούλιο - Ποιοι θα πλακωθούν μεταξύ τους

Και μετά τους έφταιγε η παρουσία του Παππά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 26/4: Χαμός στο αποψινό συμβούλιο - Ποιοι θα πλακωθούν μεταξύ τους

Δευτέρα 26/4 κι από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr έχει πάρει φωτιά! Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει και ποια ομάδα παίρνει τη νίκη σήμερα στο Survivor αλλά και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και συνεχίζουμε δυναμικά με τον κακό χαμό που θα συμβεί απόψε στο συμβούλιο του νησιού.

Την είδηση την μετέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργο Λιανός, μιλώντας το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον σταθμό Sfera.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος αποκάλυψε πως το γύρισμα για το αποψινό συμβούλιο έγινε και υπήρξε ένταση μεταξύ κάποιων παικτών. Όπως καταλαβαίνετε ονόματα δεν έδωσε για να αυξηθεί το σασπένς που κρατάει τα ποσοστά τηλεθέασης υψηλά.

Τι θα γίνει απόψε 26/4 στο Survivor

Αλλάζει η ώρα μετάδοσης την Μεγάλη Εβδομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε μέσα από το κανάλι αλλά και την παραγωγή την Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχουμε επεισόδιο Survivor! Πρώτο αυτό... δεύτερο τώρα: Μ.Δευτέρα, Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη το επεισόδιο θα προβληθεί μια ώρα νωρίτερα από το καθιερωμένο.

Δηλαδή εμείς μέχρι στιγμής συνηθίζαμε να το βλέπουμε 22:00 ακριβώς το βράδυ, αλλά λόγω του ότι η σειρά 8 Λέξεις θα παγώσει για το Πάσχα, το Survivor θα πάρει την θέση της και θα προβάλλεται στις 21:00!