Survivor 4 spoiler 26/4: ΟΡΙΣΤΙΚΌ! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σήμερα ξεκινάει διαφορετική ώρα το ριάλιτι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 26/4: ΟΡΙΣΤΙΚΌ! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Ξημέρωσε Δευτέρα 26/4 κι ακόμα επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο το ίδιο ευχάριστο κλίμα με χορούς και πανηγύρια που επικρατούσε και στο χθεσινό επεισόδιο, όπου οι Κόκκινοι, όπως πολύ σωστά πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr από νωρίς την Κυριακή, κέρδισαν τον αγώνα επάθλου κι απόλαυσαν γεύματα από Ασιατική κουζίνα. Σήμερα, ωστόσο, ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα, με τον πιο σημαντικό αγώνα του Survivor. Αυτόν της πρώτης ασυλίας.

Για αρχή να σας υπενθυμίσουμε πως αυτή την εβδομάδα το Survivor θα δεχθεί κάποιες αλλαγές στις ώρες προβολής του, λόγω του Πάσχα. Όλα πρώτα από το Youweekly.gr τα μαθαίνετε, πότε θα το καταλάβετε; Τέλος πάντων για να μην ξεφεύγω...

Στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά επικρατεί πιο ευχάριστο κλίμα πεθαίνεις κι από τις δυο ομάδες, με μια μικρή εξαίρεση την ψυχολογία του Τριαντάφυλλου, που έχει πέσει πάρα πολύ. Ήταν φίλος του, ήταν ο μόνος που είχε στην παραλία να ανταλλάσσει τις σκέψεις του αλλά εντάξει... υπερβολή να τον φτιάξει και σε κούκλα και να κοιμάται μαζί του!

Ξέρει τι πουλάει ο Τριαντάφυλλος στην τηλεόραση, έξυπνος είναι... Τέλος πάντων ξανά...

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 26/4 στο Survivor την πρώτη ασυλία

Survivor 4 spoiler 26/4 ποιοι κερδίζουν σήμερα

Ώρα 08:48 και ο ΣΚΑΙ δεν έχει δώσει ακόμα trailer να πάρουμε μια ιδέα για το τι συμβαίνει και στον στίβο μάχης αλλά... έχουμε τον άνθρωπό μας εμείς που εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια. Του τηλεφώνησα νωρίς νωρίς σήμερα γιατί μου είχε δώσει κάτι πληροφορίες από το βράδυ της Κυριακής και ήθελα να τις επιβεβαιώσω!

Τις επιβεβαίωσα, λοιπόν, για εσάς, γιατί ξέρω ότι ψοφάτε να μάθετε από νωρίς ποια ομάδα κερδίζει και μπορώ να σας πω με σιγουριά πως τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας θα πάρουν οι Μπλε!

Οι Κόκκινοι πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες της δάδες, λοιπόν, και... για το τι θα ακολουθήσει θα σας ενημερώσουμε στην συνέχεια αν και... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

UPDATE!

Σήμερα κερδίζουν οι Κόκκινοι! Υπήρξε μπέρδεμα με τις ημερομηνίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ 27/4 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΥΛΊΑ

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils