Survivor 4 - highlights 25/4: Οι πανηγυρισμοί, η επιστροφή του Παππά και ο τραυματισμός του Μπάρτζη

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 25/4: Οι πανηγυρισμοί, η επιστροφή του Παππά και ο τραυματισμός του Μπάρτζη

Στο χθεσινό 25/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε μεταξύ άλλων, τους πανηγυρισμούς των παικτών λόγω της αποχώρησης του Αλέξη Παππά, την... επιστροφή του, αλλά και τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη.

Αυτά είναι τα 25/4 highlights του Survivor 4

Πανηγυρισμοί, χοροί και τραγούδια με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Ένα μικρό πανηγυράκι παρακολουθήσαμε με τους παίκτες να είναι κυριολεκτικά τρελαμένοιμε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά!

Ο Ηλίας Μπόγδανος κάνει πλάκα μιλώντας στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως στην παραλία γέμισαν όλοι χαμόγελα από την στιγμή που έφυγε ο ηθοποιός, ενώ στα περισσότερα πλάνα τον βλέπουμε να χορεύει ξέφρενα με την Ελένη Χαμπέρη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Την ώρα που ο Ηλίας με την παρέα του χορεύει, ο Μπάρτζης με τον Τζέιμς τραγουδούν το σύνθημά τους για την αποχώρηση του Αλέξη από την παραλία.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος από την άλλη φαίνεται να "τηλεφωνεί" στη μαμά του και να της ανακοινώνει πως έδιωξε το Δρακουμέλ και του έμεινε μόνο η Ψιψινέλ!

Λύγισε ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του Παππά

Ψυχολογικά ράκος είναι ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και ενώ στην παραλία είχε στηθεί ένα πάρτυ από τους υπόλοιπους πάικτες!

Το κλίμα στην παραλία είναι εξαιρετικά περίεργο ενώ την ίδια στιγμή ο τραγουδιστής δείχνει να είναι πραγματικά οργισμένος και στεναχωρημένος, με τους πανηγυρισμούς των παικτών αμέσως μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί από τον Γιώργο Λιανό αλλά και στην παραλία.

«Είναι κάτι που δεν το χωράει ο νους μου, όλοι ξέρουν τι περνάμε. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών επειδή έφυγε ο Άλεξ, για εμένα είναι ντροπή», λέει ο Ντάφυ, εμφανώς καταβεβλημένος καθώς έφυγε ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της παρέας του.

Με την άποψη αυτή συμφώνησαν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και ο Σάκης Κατσούλης!

Το 'χασε ο Τριαντάφυλλος! Έφερε πίσω τον Αλέξη Παππά!

Μετά την στεναχώρια του από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως άλλαξε τροπάρι και έκανε το απίστευτο!

Πήρε στην αγκαλιά του ένα φοινικόφυλλο και το παρομοίασε με τον αγαπημένο του φίλο Αλέξη! Όπως χαρακτηριστικά είπε μοιάζουν και στο ύψος και στα κιλά αλλά...και στα μαλλιά μιας και τα φύλλα του ήταν ίδια με τα μαλλιά του Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν έμεινε μόνο στην συζήτησή τους on camera αλλά ήθελε να γνωρίσει σε όλη την παραλία τον νέο Αλέξη που επέστρεψε και έτσι τον έκανε βόλτα και έκανε σε όλους τους παίκτες τις ανάλογες συστάσεις!

Μάλιστα το φοινικόφυλλο - Αλέξης ζήτησε πάλι από τον Τζέιμς να βγουν πάλι στον τάκο οι δυο τους σαν να μην άλλαξε τίποτα!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λούστηκε με «σαμπάνια» και χόρεψε "Go Go Παππάς"

Ο Ηλίας, η Ελένη και η Νικολέτα έστησαν ένα πάρτυ στον Γιώργο Ασημακόπουλο που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι|!

"Τα παιδιά σήμερα οργανώσαν παρτάρα για μένα επειδή έμεινα εδώ στην Καραϊβική! Σαμπάνια… Sampaign shower" δήλωσε ο ίδιος για να λουστεί, κυριολεκτικά, με την σαμπάνια - νερό στην κάμερα.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος ήπιε κι αυτός λίγο από το...κοκτέιλ του για γιορτάσει!

«Παππάς Go Go» το σύνθημα που δημιουργήθηκε.

Ο Τριαντάφυλλος έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου

Η έννοια και ο καημός του Τριαντάφυλλου τόσο καιρό που έβγαινε υποψήφιος και παρέμενε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ήταν να ξεπεράσε τις υποψηφιότητες του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Στο επεισόδιο λοιπόν, και μετά τη συζήτηση με τον Αλέξη Παππά που έφτιαξε ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τον Τριαντάφυλλο πως έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου!

"΄Τριαντάφυλλε, έμαθα κι εγώ από το Twitter γιατί δεν το ήξερα, πως έχεις σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου και είσαι ίσα στις υποψηφιότητες με την Ελισσάβετ και τη Ροδάνθη. Ο Ντάνος είχε 6 υποψηφιότητες, στο 9 λοιπόν είσαι πρωταθλητής" είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής!

Μπόγδανος: "Σίγουρα θα λείψει ο Παππάς"

Λίγο μετά τους πανηγυρισμούς, τους χορούς και τα πανηγύρια για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά οι παίκτες επικεντρώθηκαν στο σημερινό αγώνισμα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος μάλιστα διαπίστωσε πως πρέπει να αναπληρωθεί το κενό του, καθώς ο Αλέξης ήταν από τους παίκτες που έφερναν νίκες στην ομάδα οπότε σε όλους αυτό προκαλεί μια αναταραχή.

«Σίγουρα θα λείψει ο Παππάς στο αγωνιστικό κομμάτι και πρέπει να δούμε πώς θα αναπληρώσουμε το κενό στον πάγκο», είπε μεταξύ άλλων ενώ διευκρίνισε πως θα λείψει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και πουθενά αλλού!

Νικήτρια η κόκκινη ομάδα στον αγώνα με έπαθλο φαγητό

Το πάρτυ που στήθηκε στην παραλία των Survivors συνεχίστηκε και στον αγωνιστικό χώρο μιας και η Κόκκινη ομάδα τα σάρωσε όλα!

Με ένα σκορ 10-7 οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη, και να αφήσουν τους Μπλε χωρίς το κινέζικο φαγητό που εκείνοι θα απολαύσουν!

Έξαλλοι πανηγυρισμοί λοιπόν ακολούθησαν τους Κόκκινους και μετά τον αγώνα, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει και παίρνουν τα πάνω τους!

Στην κλινική μεταφέρθηκε ο Νίκος Μπάρτζης

Στο αγώνισμα του Survivor, στο οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι, ο Νίκος Μπάρτζης είχε ένα ατύχημα!

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα του με τον Τριαντάφυλλο ο Νίκος χτύπησε το πόδι του στο ζιπ λαίν και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική!

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Νίκος έπαθε ένα διάστρεμμα και θα παραμείνει στην κλινική μέχρι να διαπιοστωθεί πόσο σοβαρό είναι το τραύμα του!

Επέστρεψε στην καλύβα ο Νίκος Μπάρτζης!

Μόλις όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες του λίγο αργότερα επέστρεψε κι ο Νίκος Μπάρτζης, τον οποίο τον υποδέχτηκε ο Τζέιμς Καφετζής και ο Τριαντάφυλλος.

Ο Νίκος τους εξήγησε πως έγινε το ατύχημα και ότι το πόδι του έχει πρηστεί στο γόνατο κι έτσι δεν θα μπορέσει και να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα.

"Έχω περάσει εδώ 4 μήνες με ζόρια και πείνα και νομίζω θα είναι άδικο να φύγω από έναν τραυματισμό! Καλύτερα να βγω υποψήφιος αυτή την εβδομάδα και να φύγω παρά να φύγω από τον τραυματισμό μου", είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος και ο Ντάφυ έφερε τον αγιασμό και του ράντισε το γόνατο!

Ελένη Χαμπέρη: "Ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για ακόμη μια φορά"

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα του Survivor, οι παίκτες επέστρεψαν στα καταλύματα τους με τον Τριαντάφυλλο να καυχιέται για τη νίκη τους!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάφυ τα "έβαλε" με την Ελένη Χαμπέρη αφού της είπε πως δεν πρόκειται να ξανακερδίσει την Καρολίνα σε run με την Ελένη να του απαντάει πως "ακόμα κι εμείς οι αδύναμοι παίκτες αξίζουμε να κάνουμε και μια νίκη καμιά φορά".

Ο Τριαντάφυλλος μετά από αυτό της είπε πως πλέον εκείνος δεν είναι αδύναμος αφού κέρδισε το έπαθλο και έφαγε το κινέζικο!

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα της την Ελένη Χαμπέρη, η οποία έκανε δηλώσεις on camera και είπε: "Ο Τριαντάφυλλος σήμερα έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο νίκες για την ομάδα του και αφού έχει έπαρση αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για ακόμη μια φορά και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Θα τον δούμε λοιπόν στο επόμενο αγώνισμα αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια".