Survivor 4 Spoiler (25/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler (25/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα

Κυριακή σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει πολύ δυναμικά με ένα νέο επεισόδιο Survivor 4. Το Youweekly.gr, πιστό στο ραντεβού του από πολύ πρωί, είναι εδώ για να σας δώσει το οριστικό spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου.

Τα επεισόδια που παίχτηκαν αυτή τη βδομάδα είχαν λίγο απ' όλα με το μεγαλύτερο highlight να είναι η αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Σίγουρα, η απουσία του ηθοποιού από την παραλία θα αλλάξει σημαντικά τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Τζέιμς έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τα ηνία ενώ είναι σίγουρο πως η παρέα του Ηλία Μπόγδανου θα είναι ανακουφισμένη με την αποχώρηση του Παππά.

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος και η παρέα του θα βρεθούν τώρα σε μειονεκτική θέση και σίγουρα όλες αυτές οι εξελίξεις θα έχουν αντίκτυπο και στο αγώνισμα επάθλου, το οποίο έρχεται σε μία πολύ σημαντική χρονικά στιγμή για τους παίκτες αφού έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και χρειάζονται μία τόνωση.

Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα στο Survivor 4

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν δείξει έναν αδύναμο αγωνιστικά χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με την έγκυρη πληροφόρηση που έχουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, μπορούμε να σας πούμε σιγουριά πως το χρώμα σήμερα είναι ένα: Το κόκκινο!

Ναι η ομάδα του Ηλία Μπόγδανου και της παρέας του, έχοντας αφήσει πίσω την εποχή «Παππά», επιστρέφει δυναμικά στις νίκες και κερδίζει ένα έπαθλο που θα την βοηθήσει πολύ για την υπόλοιπη εβδομάδα με τις δύο ασυλίες.

Survivor 4 Spoiler σήμερα 25/4

Το πάρτι που στήθηκε στην παραλία, όπως φαίνεται στο τρέιλερ λοιπόν θα συνεχιστεί και στον αγωνιστικό χώρο αφού η Κόκκινη Ομάδα είναι έτοιμη να τα σαρώσει όλα. Μπορεί να έχασε δύο συνεχόμενες ασυλίες την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν είναι έτοιμη να παραδώσει τόσο εύκολα τα όπλα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram