Survivor 4 - Reunion για πρώην παίκτες: Έφαγαν στο σπίτι του Κονδυλάτου

Έλειπε ο Κρις Σταμούλης, η Άννα Μαρία και η Ανθή Σαλαγκούδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Reunion για πρώην παίκτες: Έφαγαν στο σπίτι του Κονδυλάτου

Reunion έκαναν ορισμένοι από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4. Έχοντας κάνει όλοι self test τα οποία βγήκαν αρνητικά, συναντήθηκαν στο σπίτι του Περικλή Κονδυλάτου, έφαγαν και διασκέδασαν με τις αναμνήσεις από Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί μερικοί από αυτούς να είχαν τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι και άλλοι να μην είχαν πολλά πολλά, ωστόσο με την επιστροφή τους στην Ελλάδα έγιναν όλοι φίλοι. Πλην βέβαια μερικών εξαιρέσεων.

Ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Πάνος Καλίδης, ο Δημήτρης Μακρόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Έλενα Κρεμλίδου ήταν οι καλεσμένοι του Περικλή και του Βασίλη Ζούλια.

Στα social media όλοι μοιράστηκαν διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την συνάντηση τους, όπου συζήτησαν όλα όσα έγιναν στο Survivor 4 και μερικές παρεξηγήσεις σίγουρα λύθηκαν. Αφού Ασημίνα και Ελίζαμπεθ βρέθηκαν μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα τους.

Survivor 4 Κονδυλάτος Κοψιδάς

Survivor 4 Reunion

Survivor 4 πρώην παίκτες

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τι θα γίνει απόψε 26/4 στο Survivor

Δευτέρα 26/4 κι από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr έχει πάρει φωτιά! Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει και ποια ομάδα παίρνει τη νίκη σήμερα στο Survivor αλλά και ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και συνεχίζουμε δυναμικά με τον κακό χαμό που θα συμβεί απόψε στο συμβούλιο του νησιού.

Την είδηση την μετέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργο Λιανός, μιλώντας το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον σταθμό Sfera.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος αποκάλυψε πως το γύρισμα για το αποψινό συμβούλιο έγινε και υπήρξε ένταση μεταξύ κάποιων παικτών. Όπως καταλαβαίνετε ονόματα δεν έδωσε για να αυξηθεί το σασπένς που κρατάει τα ποσοστά τηλεθέασης υψηλά.