Survivor 4: Η κίνηση του Λιανού την ώρα που κέρδισε ο Ντάφυ στο χθεσινό αγώνισμα

Αδιανόητο περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η κίνηση του Λιανού την ώρα που κέρδισε ο Ντάφυ στο χθεσινό αγώνισμα

Σπάνιο θέαμα είναι τον τελευταίο καιρό να βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να αγωνίζεται στο Survivor, συνήθως κάθεται στον πάγκο, και πιο σπάνιο είναι να τον βλέπουμε να παίρνει και τη νίκη στον στίβο μάχης!

Βέβαια, εχθές το βράδυ συνέβη και μέχρι και ο Γιώργος Λιανός το πανηγύρισε! Γενικά στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε το κλίμα πολύ ανεβασμένο, όπως και τα νούμερα τηλεθέασης!

Ο πανηγυρισμός του Γιώργου Λιανού στο Survivor 4

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο την ώρα που ο Τριαντάφυλλος παίρνει τη νίκη στον στίβο μάχης κάνει την κλασική του κίνηση, αρχίζει να πυροβολεί τους συμπαίκτες του κι εκείνη να πέφτουν κάτω! Πάνω δεξιά θα δείτε πως και ο Γιώργος Λιανός κάνει πως χτυπιέται από τις σφαίρες του Ντάφυ και πέφτει κάτω...

Απλά έπος!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε 26/4

Οι μπλε μπαίνουν ξανά δυναμικά στον στίβο μάχης και σήμερα θα καταφέρουν να κλέψουν την πρώτη ασυλία της Μεγάλης Εβδομάδας, στέλνοντας λοιπόν τους Κόκκινους στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες δάδες.

Τώρα που λείπει, βέβαια, ο Παππάς αυτά τα συμβούλια δεν θα είναι το ίδιο. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό, γιατί η ψηφοφορία δεν θα μας κρατήσει σε αγωνία!

Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, όχι, ώρα 09:43 και δεν έχουν πάρει τηλέφωνο τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο να μου δώσει όνομα, γιατί νομίζω τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα ρε παιδιά! Τι κι αν ο Τριαντάφυλλος έχει σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, θα συνεχίσει να βγαίνει στον τάκο μέχρι να καταφέρουν να τον διώξουν από την παραλία!

Οπότε θεωρώ δεδομένο, πως και τηλέφωνο να πάρω το όνομα του Ντάφυ θα ακούσω... οπότε σας το δίνω από τώρα! Άντε, επειδή είστε εσείς θα το κάνω το τηλεφώνημά μου λίγο πιο αργά, κι αν αλλάξει κάτι θα σας κάνω UPDATE ΕΔΏ! Αν και δε νομίζω ρε παιδιά, το ξέρετε κι εσείς πως έτσι θα γίνει...

Έχω αρχίσει και βαριέμαι, λέτε να το γυρίσω στο MasterChef που γίνεται χαμός; Ειδικά μετά το σημερινό trailer αρχίζω να το βλέπω με άλλο μάτι...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils