Masterchef 5 trailer 26/4 - Λία: "Όταν πας να σκάψεις έναν λάκο θα πέσεις πρώτος μέσα"

Το πιάτο "μεγάλη αποτυχία"! Το ποιος φεύγει είναι δεδομένο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 5 trailer 26/4 - Λία:

Δυο ημέρες χωρίς MasterChef και το πάθαμε το στερητικό το σύνδρομο! Η Μεγάλη εβδομάδα ξεκινάει σήμερα 26/4, Δευτέρα, με πολλές αλλαγές στο παιχνίδι όσον αφορά την προβολή του λόγω Πάσχα αλλά και ένα καταιγιστικό επεισόδιο.

Η μπλε ήταν η ομάδα που δεν τα κατάφερε στην διάσημη ομαδική δοκιμασία του τοίχου και αυτή που αναγκάζεται πλέον να χάσει έναν παίκτη από τη συνέχεια του διαγωνισμού.

Οι κόκκινοι ήταν οι τυχεροί και κατάφεραν να βγούνε έξω από το σπίτι του MasterChef 5 και να απολαύσουν το έπαθλο τους μαζί με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Γιάννη Αποστολάκη.

Πίσω στο πλατό έμειναν οι μπλε που βρέθηκαν στην άβολη θέση να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον στη περίφημη δοκιμασία ασυλίας με τα αυγά όπου ο νικητής εξασφάλιζε μια θέση στη τελική δεκάδα και την παραμονή του στον διαγωνισμό του Star.

Αντίθετα όποιος αποδεικνυόταν ο πιο αργός θα ήταν αυτόματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με την Λια να κερδίζει στο νήμα τον Παύλο που θα αναγκαστεί στο επεισόδιο της Δευτέρας να βάλει την μαύρη ποδιά.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνος του μιας και οι συμπαίκτες του καλούνται να υποδείξουν μέσω μιας φορτισμένης ψηφοφορίας τον παίκτη που θα σταθεί δίπλα του και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

Η δοκιμασία αποχώρησης για τους δύο παίκτες αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη μέσα από ένα μαγειρικό ταξίδι στην Ελλάδα που θα τους ταξιδέψει ο καλεσμένος… το πιάτο του οποίου και θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου MasterChef