MasterChef 5: Ποιες ημέρες δεν θα προβληθεί την Μεγάλη Εβδομάδα

Και τι θα κάνουμε εμείς τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: Ποιες ημέρες δεν θα προβληθεί την Μεγάλη Εβδομάδα

Όπως παρατήρησαν πολύ σωστά οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef 5, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή των Βαΐων (25/4) δεν προβλήθηκε το Masterclass κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του STAR λόγω Πάσχα.

Ποιες ημέρες θα δούμε MasterChef και ποιες όχι

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας θα παρακολουθήσουμε μόνο δύο επεισόδια, τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00. Έπειτα, το MasterChef 5 θα έχει μια μικρή διακοπή και θα επανέλθει με ακόμη δύο επεισόδια την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί την Τετάρτη Τετάρτη 5 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00, ενώ θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το πώς θα διαμορφωθούν οι μέρες προβολής.

Τι θα δούμε σήμερα 26/4 στο MasterChef

Η μπλε ήταν η ομάδα που δεν τα κατάφερε στην διάσημη ομαδική δοκιμασία του τοίχου και αυτή που αναγκάζεται πλέον να χάσει έναν παίκτη από τη συνέχεια του διαγωνισμού.

Οι κόκκινοι ήταν οι τυχεροί και κατάφεραν να βγούνε έξω από το σπίτι του MasterChef 5 και να απολαύσουν το έπαθλο τους μαζί με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Γιάννη Αποστολάκη.

Πίσω στο πλατό έμειναν οι μπλε που βρέθηκαν στην άβολη θέση να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον στη περίφημη δοκιμασία ασυλίας με τα αυγά όπου ο νικητής εξασφάλιζε μια θέση στη τελική δεκάδα και την παραμονή του στον διαγωνισμό του Star.

Αντίθετα όποιος αποδεικνυόταν ο πιο αργός θα ήταν αυτόματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση με την Λια να κερδίζει στο νήμα τον Παύλο που θα αναγκαστεί στο επεισόδιο της Δευτέρας να βάλει την μαύρη ποδιά.

Φυσικά, δεν θα είναι μόνος του μιας και οι συμπαίκτες του καλούνται να υποδείξουν μέσω μιας φορτισμένης ψηφοφορίας τον παίκτη που θα σταθεί δίπλα του και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef.

Η δοκιμασία αποχώρησης για τους δύο παίκτες αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως δύσκολη μέσα από ένα μαγειρικό ταξίδι στην Ελλάδα που θα τους ταξιδέψει ο καλεσμένος… το πιάτο του οποίου και θα πρέπει να αντιγράψουν πιστά.

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (26/4) που θα ξεκινήσει στις 21:00 στο βίντεο που ακολουθεί: